Levica Romana zosmiešnila SME
30 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"HOAX by SME!" Hlási na sociálnej sieti poslankyňa NR SR Romana Tabák.  Vysvetlime si, prečo.

"Chceli zosmiešniť môj kvalitný zákon na ochranu CHODCOV, ale ublížili hlavne sebe a ľudí zmiatli!" Píše na adresu spomenutej redakcie i autora článku, ktorý sa zaoberal poslaneckou iniciatívou Romany Tabák, autorkou statusu.

A bacha!

"Nezabúdajte, že som športovkyňa a na mňa vaše prízemné posmešky nemajú dosah." Konštatuje celkom pokojne a zdá sa, že aj veselo, pani poslankyňa. "Opýtajte sa pani Cigánikovej ako pochodila, keď na mňa bezdôvodne zaútočila." Varovne dodáva Romana Tabák.

Nikdy sa nevzdávam!

"My matky LEVICE sa nikdy nevzdáme." Zdôrazňuje poslankyňa NR SR.

Odkaz autorovi v SME

"Pán Katuška z #DennikSme, odpúšťam Vám a dúfam, že ten rozhovor ste si nahrali, lebo bol náš posledný." Celkom vtipne posiela autora i denník "do niekam" pani poslankyňa.

P.S.

 "𝑱𝒆 𝒎𝒊 𝒄ť𝒐𝒖 𝒑𝒓𝒆 𝒗á𝒔 𝒉𝒍𝒂𝒔𝒐𝒗𝒂ť & 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒐𝒗𝒂ť!"  Pripomína autorka statusu.

_________________________

Pre zrozumiteľnosť obsahu textu ešte redakcia HD cituje zo statusu Cyklokoalícia:

"SME VYCHÁDZA ZO STARÉHO HOAXU, ÚMRTÍ CHODCOV V ČESKU NEPRIBUDLO
Ak pri štatistikách o bezpečnosti cestnej premávky narazíme z roka na rok na štvornásobný nárast akéhokoľvek ukazovateľa, mali by sme sa zamyslieť, či túto správu netreba preveriť. To sa žiaľ nestalo pri článku z 25. apríla, v ktorom denník SME priniesol nepravdivú informáciu o tom, že po úprave prednosti na priechodoch pre chodcov v Česku začalo na cestách zomierať štyrikrát viac chodcov.

V skutočnosti je to pritom presne naopak."

Nová zmluva na ministerstve obrany! Výcvik v hodnote 418,878 eur!
Ministerstvo obrany (MO) SR dopĺňa technický personál pre dve lietadlá C-27J Spartan. U talianskej spoločnosti Leonardo objednalo výcvik v hodnote 414.878 eur bez DPH. Vyplýva to zo zmluvy zverejnenej v centrálnom registri a vyjadrenia hovorkyne... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Richterová pritvrdila! Boris Kollár je mafián a úchyl! (FOTO)
Kauza medzi exmilencami Borisom Kollárom a Barborou Richterovou trvá už dlhé týždne. Dvojnásobná matka Borisových detí, niekoľká v poradí (kto si to má pamätať) pritvrdila. Predseda parlamentu je podľa nej mafián, ktorý si platí za články a... Čítať ďalej
30 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik