Radačovský: Vetrák o Lučanskom KLAME!
29 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Europoslanec, predseda strany Slovenský PATRIOT a zástupca poškodených Lučanských, Miroslav Radačovský v sobotu pri počúvaní Sobotných dialógov na Rádiu Slovensko neveril vlastným ušiam! O generálovi Lučanskom Vetrák (OĽaNO) nehovoril pravdu!

Podľa predsedu ústavnoprávneho výboru Národnej rady (NR) SR Milana Vetráka je vyšetrovanie vo veci Lučanského právoplatne skončené so záverom, že sám spáchal samovraždu. Uviedol to v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. To však poriadne nasrdilo právneho zástupcu Lučanských Radačovského.

"Práve teraz v sobotných dialógoch sa p. Vetrák verejne vyjadril, že vyšetrovanie vo veci Lučanského je právoplatne skončené so záverom, že sám spáchal samovraždu. Pravda je taká, že v dôsledku mnou podaného mimoriadneho opravného prostriedku bolo právoplatné rozhodnutie zrušené a vo veci sa začalo opätovne konať," upozorňuje europoslanec na sociálnej sieti.

Milan Vetrák (OĽANO) a Marián Kéry (Smer-SD) v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Foto: screenshot RTVS

"Klamstvo, zavádzanie, nezákonnosť, zneužívanie práva, plagiátorstvo a korupcia sú pracovnou metódou súčasných politikov," krúti hlavou Radačovský.

Práve preto prízvukuje, že spravodlivosť, právny štát, vymožiteľnosť a dostupnosť práva, je zásadným cieľom strany Slovenský patriot - nových politikov.

Vetrák znovu o paragrafe 363. TOTO DNES ĽUDÍ NETRÁPI, odkazuje Kéry
Šéf parlamentného ústavnoprávneho výboru Milan Vetrák (OĽANO) verí, že zmena paragrafu 363 Trestného poriadku, ktorú predložili poslanci OĽANO, v parlamente prejde. Úprava je podľa neho potrebná. So zámerom nesúhlasí predseda Zahraničného výboru... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik