Smeráci odkazujú Matovičovi: Potrebujete jedno - BIELU KAZAJKU A POTREBNÚ LIEČBU
29 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Neviem, či ste videli video, ako Matovič nepríčetne vrieska "Fico do basy", ale vrelo odporúčam každému študentovi psychológie - tento surreálny výjav by sa mal dostať do učebníc psychiatrie. Takto reagoval podpredseda Smeru - SSD Ľuboš Blaha na výroky lídra OĽaNO Igora Matoviča na jednej jeho zastávke na tour po Slovensku Bez ochranky vo Vranove nad Topľou. "A Fico expremiérovi odkazuje: Pán Matovič, po voľbách dostanete to, čo si zaslúžite - bielu kazajku a potrebnú liečbu."

Trnavský masaker motorovou pílou

"Treba si pozrieť najmä ten Matovičov šialený pohľad, keď skanduje "do basy, do basy". Áno, presne takto vyzerá pacient, keď vysadí liečbu a nejakým inštitucionálnym nedopatrením ho pustia medzi ľudí. Ďakujme nebesiam, že sa nikomu nič nestalo - ešte pár hodín bez tabletky a mohol byť z toho trnavský masaker motorovou pílou," krúti hlavou Blaha.

Matovič podľa opozičného poslanca oficiálne potvrdil, že robí všetko pre to, aby lídra opozície dostal do basy. Ešte sa niekto čuduje, prečo na prokuratúru dosadil Lipšica a prečo Čurillovci manipulujú vyšetrovania? Pýta sa Blaha.

"Matovič kope ako zdochýňajúci kôň. Tie jeho hysterické záchvaty nikoho nezaujímajú. Je na smiech.... My sa nemusíme zahadzovať Matovičom, prenechajme ho odborníkom. My sa venujeme ľuďom," prízvukuje smerák.

Blaha: Už ani divá sviňa nevie, čo chce Peter Pellegrini
Hlas definitívne opustil ľavicový priestor a stal sa liberálnou pravicovou stranou. Peter Pellegrini urobil svoju najväčšiu politickú chybu, odkedy založil Hlas. Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti podpredseda Smeru - SSD Ľuboš... Čítať ďalej
29 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

KEĎ TLAČOVKY KAŽDÝ DEŇ NESTAČIA...

Nad Matovičovým prejavom sa pousmial aj Blahov stranícky šéf Robert Fico. Vo svojom videu ho zaradil na koniec - ako štipľavú rubriku “frajer na záver”. Skonštatoval, že s bláznom sa nedá súťažiť. A Matovičovi odkázal, že po voľbách dostane to, čo si zaslúži - bielu kazajku a potrebnú liečbu.

Celé video však Fico venoval oveľa podstatnejším otázkam. "Vo svete sa toho teraz deje veľmi veľa a sú udalosti, ktoré síce nemajú priestor v hlavných médiách, ale my to považujeme za dôležité. Je pre nás dôležité si ich s vami prejsť a v komentároch si prečítať aj Váš názor," napísal Fico na sociálnej sieti a priložil 12-minútové video.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik