Ivan Štubňa: SLOVENSKÉ MIGY-29 DODANÉ NA UKRAJINU SÚ NEFUNKČNÉ. KVÔLI „KURVÍTKAM“.
28 | 04 | 2023 I Tibor Malý

Akosi sme si zvykli, že v novodobom slovenskom prvotnopospolnom kapitalizme sa s cieľom maximálneho zárobku nachádzajú v rôznych výrobkoch, hlavne bielej alebo čiernej techniky rôzne kurvítka. Ich cieľom je, aby sa výrobky po dobe záruky nenápadne pokazili a aby sme boli nútení kupovať ďalšie nové veci. Tento „zrýchlený“ obeh tovaru vyháňa ľudom peniaze z vrecka, ale výrobcom a predajcom vrecká napĺňa.

Demisný dezolát Naď, ktorý dlhodobo poškodzuje záujmy Slovenska poslal na Ukrajinu v marci po „vlastnej osi“ štyri Migy-29 (ďalej len M) v rozpore s medzinárodným právom a Ústavou SR. Tieto M sa ako tak doplantali na Ukrajinu. Ich technická letecká spôsobilosť bola skontrolovaná ukrajinskými technikmi. Ďalších deväť M bolo dodaných po zemi, teda prevezených údajne podľa dezoláta Naďa kvôli bezpečnosti. Faktom je, že neboli prevádzky ani bojaschopné. Pravda je tiež taká, že protiprávna priama dodávka M na Ukrajinu vzduchom zaradilo SR na zoznam nepriateľských krajín a Rusko tak môže bombardovať letisko Sliač v prípade rozšírenia vojnového konfliktu do Európy. Čo je mimochodom cieľ Pentagonu. Zabiť vo vzájomnom boji čo najviac Slovanov a zničiť ekonomiku Európy. Preto ostatných deväť kusov už šlo po zemi. Príkaz na odoslanie M dostal Naď od ministra vojny USA L. Austina.

Podľa Slovenskej iskry: „V súvislosti s odovzdaním slovenských M Ukrajine, Federálna služba pre vojensko-technickú spoluprácu (FSVTS) Ruska uviedla, že Slovensko hrubo porušilo svoje medzinárodné záväzky týkajúce sa reexportu zbraní ruskej výroby, ako sa uvádza v článku 6 Dohody medzi vládou Ruskej federácie a vládou Slovenskej republiky o vojensko-technickej spolupráci z 29. apríla 1997: Keď – „každá zo zmluvných strán bez písomného súhlasu druhej zmluvnej strany nepredá alebo neodovzdá tretím krajinám zbrane a vojenskú techniku, technickú dokumentáciu na ich výrobu, informácie a materiál získaný alebo nadobudnutý ako výsledok dvojstrannej vojensko-technickej spolupráce….“.

Kam nám mizne Slovensko, alebo Posledný nech zhasne
Pri otázke, kam sa stráca Slovensko sa pristihujem stále častejšie. Lebo verchuška už sa hádam ani netají tým, že do budúcnosti sa so Slovenskom neráta. Ale poďme z oblasti hmlistých teórii mojej „dezolé hlavy“ do faktov. Podložených. Nie mnou.... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Slovenský demisný, dezolátny a drzý minister Naď vyhlásil, že žiadna zmluva sa v archívoch Ministerstva obrany SR nenachádza. Buď klame alebo má v dokumentoch riadny bordel a mala by mu byť na rezort obrany poslaná štátna kontrola a NAKA.

Navyše dezolát Naď, demisná vláda SR i americká guvernérka štátu Slovensko potenciálne porušili Ústavu SR jej obchádzaním. Konali tak spôsobom in fraudem constitutionis, čo znamená, že súvisiace právne úkony sú neplatné. V demokratickom zriadení by boli vinníci braní na zodpovednosť.

Samotný veliteľ ukrajinského letectva Mykola Oleshchuk sa vyjadril, že uvedené M nie sú bojaschopné a že sa rozoberajú na náhradné diely. Zabudol dodať, že Ukrajina už nemá dostatok bojových pilotov a na ich lietadlách lietajú žoldnieri NATO v ukrajinských uniformách. Väčšinou ide o pilotov, ktorí majú skúsenosti s ukrajinskými lietadlami, čiže pilotov z východných štátov. V tomto smere Ukrajina posiela na smrť hlavne poľských pilotov, ktorí sa ulakomia na krvavé peniaze.

Slovenské M sú rozoberané na náhradné diely i preto, lebo majú v sebe zamontovaných niekoľko identifikátorov, ktoré sa na 90% v M nedajú vypátrať. Keby boli M na Ukrajine zdvihnuté do vzduchu na bojové operácie s týmto identifikátorom, boli by okamžite signalizované na obrazovkách ruských leteckých a kozmických síl.

Z pohľadu občanov Slovenska – rukojemníkov vlády v demisii je malé víťazstvo, že kurvítka do M niekto namontoval. Vrátane identifikátorov. Nie je dôležité kto, ale to, že M sa stali nepoužiteľné a nebudú mať na svedomí ďalšie obete vojny na Ukrajine. Čo sa týka slovenskej S-300 vky, ktorá údajne podľa Naďa je stále funkčná tak treba doplniť, že funkčná je preto, lebo zatiaľ nebola použitá. Je v oblasti Kyjeva a keďže Kyjev nie je zatiaľ na programe ruských ozbrojených síl, tak si tam žije svojím životom. Myslieť si, že ruský generálny štáb o nej nevie je čistá fantazmagória.

Na záver upozorňujem, že včera sa Naď zúčastnil vo Varšave rokovania s ministrami obrany zoskupenia B9, ktorými sú Slovensko, Poľsko, Česko, Rumunsko, Bulharsko, Estónsko, Maďarsko, Lotyšsko a Litva. Rokovania sa zúčastnil aj britský minister obrany Ben Wallace. A samozrejme vysoký zástupca Pentagonu. Rokovania okrem oficiálneho programu boli o spoločnom postupe pripravovaného zapojenia sa východného krídla NATO do vojny na Ukrajine. Krajiny B9 majú byť v tejto vojne obetované. Ak ste pochopili o čo ide, tak vyrazte do ulíc. Lepšie je bojovať proti vojne na uliciach ako plakať nad truhlami blízkych keď vypukne vojna…

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora

AUTOR: Ivan Štubňa ZDROJ: inenoviny.sk

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik