USA: Blíži sa zhromaždenie satanistov, veriaci strážia kostoly a svätostánky
27 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Satanisti chystajú v americkom Bostone najväčšie zhromaždenie v histórii. Na SatanCon 2023 budú mať vstup len plne očkovaní satanisti a s respirátorom. Smutnou informáciou je, že vstupenky sú už vypredané. O udalosti informuje portál Christianitas.

Bostonský arcibiskup žiada veriacich, aby sa miestu zhromaždenia radšej vyhýbali.

Satanisti majú momentálne podľa dostupných informácií vo svojich radoch na celom svete približne 1 a pol milióna ľudí a nemálo z nich sa chystá od 28. apríla do 30. apríla do Bostonu, kde budú na SatanCone prezentovať svoje rituály, hudobné vystúpenia, nebude chýbať ani panelová diskusia, prednášatelia či satanská ,,svadobná kaplnka“.

Po tomto oznámení sa v meste začali mobilizovať kresťania a na sociálnej sieti oznámili, že zorganizujú zhromaždenie na protest proti konaniu tejto konferencie. Rovnako sa chcú na tento úmysel aj postiť a prosia kresťanov na celom svete o modlitby, ku ktorým sa pripája aj redakcia portálu Christianitas.sk.

Arcidiecéza v Bostone vzhľadom na situáciu v meste vyzvala veriacich, nech sa intenzívne modlia, ale nech sa radšej zdržia verejných protestov proti satanistickému zhromaždeniu. Generálny vikár Mark O’Connell v e-maile farnostiam v Bostone a okolí z 3. apríla vyjadril stanovisko kardinála Seana P. O’Malleyho, že odpoveď veriacich na SatanCon musí byť „vyvážená a zameraná na modlitbu“.

Namiesto toho, aby sme osobne protestovali, dúfam, že zaútočíme na nebesia modlitbou,“ povedal biskup O’Connell. Všetky kostoly a väčšina kláštorov v arcidiecéze súhlasili s tým, že počas „satanského víkendu“ usporiadajú viac adorácií a modlitieb, najmä k archanjelovi Michalovi.

Kňazom sa v tom čase rovnako odporúča veľmi veľká obozretnosť pri rozdávaní Tela Kristovho a taktiež majú zabezpečiť ochranu Svätostánkov, „aby sme neprišli o to najcennejšie, čo máme“.

Biskup O’Connell vyhlásil, že keďže ide o najväčšie satanské zhromaždenie v histórii, „máme dôvod byť obozretní“ a vyzval zvlášť všetkých kňazov a rehoľníkov k intenzívnejším modlitbám.

Ukrajinci sa údajne pokúsili zavraždiť Putina dronom s výbušninou
Vladimir Putin sa mal stať obeťou atentátu, ktorý naplánovali ukrajinské tajné služby, informuje nemecký denník Bild. V nedeľu mal na Moskvu letieť dron kamikadze so 17 kilogramami výbušnín, ale minul svoj cieľ. Ruský prezident mal navštíviť... Čítať ďalej
27 | 04 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik