SMERÁCKI VLCI ODKAZUJÚ DENNÍKU N: VY UŽ NEROZHODUJETE! (VIDEO, FOTO)
27 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Pozvanie redaktoriek z Denníka N do centrály Smeru, telefonát Fica Patajovi a návšteva “Smeráckych vlkov” na Večeri Mareka Vagoviča napovedá, že Smer - SSD prechádza do tvrdého protiútoku vo svojej dlhodobej vojne s Denníkom N.

Časy, keď médiá kádrovali a určovali, kto môže robiť poctivú politiku, sú dávno preč!

"Rozumieme frustrácii Denníka N, že z Matoviča spravili premiéra a zodpovedajú tak za rozklad Slovenska. Musíme im však odkázať niečo, čo im stále nedošlo. Časy, keď médiá kádrovali a určovali, kto môže alebo nemôže robiť poctivú politiku, sú dávno preč," odkazujú smeráci liberálnym novinárom na sociálnej sieti.

A vysvetlili aj prečo. "Lebo my sa nebojíme vašich povýšeneckých rečí, vašich nálepiek, ani vašich urážok. Píšte si tie vaše zúfalé články, koľko chcete, organizujte sebastredné "diskusie" v duchu “hlavne nevoľte SMER, ale nič lepšie pre vás nemáme”, Slováci vás už prekukli a budú sa rozhodovať podľa seba, nie podľa vašich pokynov," prízvukujú "smerácki vlci".

Fico telefonoval redaktorovi Denníka N. Ten bol koktajúc prichytený pri hlúpom klamstve (VIDEO)
Vojna medzi Smerom a Denníkom N pokračuje! Fico zverejnil záznam telefonátu redaktorovi liberálneho provládneho Denníka N. Neuveríte reakcii novinára. "Novinár Denníka N prichytený pri klamstve! Ďalší aktivista z Denníka N, ktorý nepotrebuje... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Dodávajú, že v utorok (25.4.) sa ako svorka zúčastnili obľúbenej disciplíny liberálov - "diskusie", v ktorej niet oponentov a existuje len jeden správny názor - ten ich. "U Vagoviča si hodinu a pol hrkútali Lipšic s Juhásom a progresívcom Spišiakom, no keď došlo na divácke otázky, Lipšic musel zrazu "akútne" odísť… Čo už, aj takto vyzerá odvaha hrdinov liberálnych médií."

A pokiaľ ide o oslovenie "SMERÁCKI VLCI", to vysvetľujú takto: "To sa Sorosovmu priateľovi Šimečkovi podarilo, pretože presne s rovnakou energiou, chuťou a odhodlanosťou ideme vyhrať parlamentné voľby!"

GAŠPAR A KALIŇÁK NA TALKSHOW VEČER MAREKA VAGOVIČA

Prítomnosť zástupcov opozičného Smeru si na svojej talkshow s Jaroslavom Spišiakom, Danielom Lipšicom a Petrom Juhásom všimol aj samotný hostiteľ Marek Vagovič. "Keď som sa včera krátko pred diskusiou v Luna Bare dozvedel, že v hľadisku sedia aj Robert a Erik Kaliňák, Tibor Gašpar a ich suita, najskôr som si myslel, že mi prišli zagratulovať k narodeninám. V skutočnosti si tam prišli natočiť videjká na vopred pripravené, manipulatívne otázky. Predpokladám, že výsledkom bude ďalšia zostrihaná nahrávka, ktorá nebude korešpondovať s realitou," uviedol na sociálnej sieti.

Erik Kaliňák: Dámy novinárky, pred pravdou neujdete (VIDEO)
Nahrávky čurillovcov uznávajú aj OČTK, no dámy z Denníka N sa priamo do centrály Smeru-SSD prišli presvedčiť, že to, čo strana púšťala na svojej tlačovej besede nie je len manipulatívne zostrihané. Keď si celú nahrávku vypočuli po druhýkrát, podľa... Čítať ďalej
25 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Lipšicov predčasný odchod z diskusie vysvetlil inak ako Smer. "Oznámil, že nebude na druhej časti diskusie, kde môžu klásť diváci mojim hosťom otázky, už dve hodiny pred debatou. Ako službukonajúci prokurátor sa totiž musel vrátiť do Pezinka, kde rozhodoval o jednej väzobnej veci. V tom čase ešte nikto z nás netušil, že na talkshow zavítajú aj Kaliňák, Gašpar a spol."

Vagovič k svojmu statusu priložil i video a zopár fotografií.

VEČER MAREKA VAGOVIČA, foto: FB/Marek Vagovič
VEČER MAREKA VAGOVIČA, foto: FB/Marek Vagovič
Robert Kaliňák, VEČER MAREKA VAGOVIČA, foto: FB/Marek Vagovič
Tibor Gašpar, VEČER MAREKA VAGOVIČA, foto: FB/Marek Vagovič
Erik Kaliňák, VEČER MAREKA VAGOVIČA, foto: FB/Marek Vagovič

 

Video z konfrontácie nájdete tu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Igor Melicher: Trápne hry Denníka N!
"Smer podporuje vstup Ukrajiny do Európskej únie, keď na to bude pripravená. Podporujeme aj štáty na Balkáne a robíme to ochotne, pretože aj nás iné štáty podporovali a pomáhali nám. EÚ je náš životný priestor, a aj keď ju dnes riadia neschopní... Čítať ďalej
26 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik