Nohavica je na Slovensku a liberálom sa zo zúrivosti robia jačmene v oku
27 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Portál Startitup veľmi ťažko nesie koncert známeho speváka. "Kontroverzný spevák, ktorého milujú aj Slováci, zahrá v zhorenej Štiavnici. Ľudia mu poslali drsný odkaz," píše sa v ich titulku a keďže Jarek nepatrí medzi tých 99% "umelcov", čo mávajú dúhovými vlajkami a klaňajú sa pred fotkou seniláka Bidena, musela nastúpiť progresívna úderka.

A čo je ich najväčšou zbraňou? Urážky, osočovanie a nálepkovanie, reaguje Marek Kurta z hnutia Republika.

"Ako pisálkovia na Startitupe konštatujú, Nohavica je eštebák, udavač, obdivovateľ Putina, dokonca aj rasista a skrachovanec, ktorý len chytil dobu, inak by nikdy neuspel. A keďže chystá koncert v Banskej Štiavnici, startitupisti konšpirujú, že ľudia nechávajú Nohavicovi drsné odkazy. V článku sa však nachádzajú len dva komentáre z Facebooku, ktoré nazbierali za mesiac pár lajkov, to je fakt že krutá smršť." Napísal Kurta na sociálnej sieti a pomenoval, čo liberáli nevedia prekúsať.

"Drahí liberáli nevedia prekúsiť dve veci. Po prvé, píšu o Nohavicovi, že vlastne nestojí ani za pozornosť, no keď príde na Slovensko, oni sami mu venujú pozornosti až až. A po druhé, ľudia naozaj nechajú Nohavicovi drsný odkaz. Až taký drsný, že svoj koncert znova vypredá.." Uzavrel svoj status.

M. Uhrík: USA z pozície mocnosti využívajú Európu na vlastné ciele. Je čas brániť skutočné európske záujmy
Exkluzívny rozhovor s europoslancom Milanom Uhríkom na témy, o ktorých sa veľmi nehovorí. Hodnotenie zatykača na Putina, zvrátenie rozhodnutia Európskeho parlamentu o zákaze predaja nových áut s benzínovým a naftovým motorom od roku 2035 a iné.... Čítať ďalej
27 | 04 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik