Harabin to Čaputovej zrátal: "Kryje trestnú činnosť páchanú v mene štátu"
27 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Bývalý minister spravodlivosti a sudca najvyššieho súdu Štefan Harabin sa rozhodol opäť kandidovať na prezidenta SR a tentokrát dáva jasný a nemenný sľub. Podľa Štefana Harabina aktuálna prezidentka kryje trestnú činnosť páchanú v mene štátu aj za pomoci zahraničných mimovládok. Tie by okrem iného, okamžite zrušil.

„Aktivisti mimovládni ako Wienk a spol v minulosti nosili truhlu pred ministerstvo spravodlivosti, kde vraj Harabin pochováva nezávislú justíciu. Dnes vidíme túto „deharabinizovanú“ justíciu, za ktorú bojovali. Pod mojim vedením bola justícia úplne nezávislá od politickej moci“ poukazuje Harabin, ktorý sleduje značný rozdiel smerom dole.

Harabin sa tak jasne zaprisahal, že mimovládny sektor zo zahraničia okamžite zruší ak sa stane prezidentom SR. Ako príklad uviedol videa, mimovladok, ktoré počas Harabinovho ministrovania robili cirkus pre verejnosť.

Príklady

Občiansko-demokratická mládež (ODM), Nová generácia (NG), Kresťanskodemokratická mládež Slovenska (KDMS) a Via Nova v deň voľby Štefana Harabina za predsedu Najvyššieho súdu symbolicky pochovali spravodlivosť na Slovensku.

Ako sa žije na Slovenku? Ľudia dali vysvedčenie zločincom z vlády
Väčšina slovenských pracujúcich (68 %) považuje život na Slovensku za zlý a neuspokojivý. Zvyšok respondentov (32 %) si naopak myslí, že sa v SR žije dobre. V Českej republike si približne 40 % opýtaných myslí, že sa tam žije zle. V stredu o tom... Čítať ďalej
27 | 04 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik