Rado Baťo má odkaz pre Hegera! Že mu zuby nevypadajú!
26 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Novinár Rado Baťo sa na sociálnej sieti ostro pustil do dočasne povereného priemiéra Eduarda Hegera, ktorý politizuje už nie za hnutie OĽaNO, ale za stranu Demokrati a má okrem premiérovania niekoľko ďalších funkcií. Rado Baťo píše: "...že mu zuby nevypadajú, tomu človeku." Vyberáme aj z komentárov pod Baťovým príspevkom.

Že mu zuby nevypadajú, tomu človeku je odkaz novinára Rada Baťu, ktorý takto reaguje na nasledujúce tri Hegerove výroky:

-“Slovensko sa umiestnilo v exkluzívnom ekonomickom klube. Boli sme zodpovední, verejné financie sú pod našim vládnutím v lepšom stave, než sa opozícia snaží presviedčať.” (20. 4. 2023)

-“Vláda v Programe stability odporúča v najbližších troch rokoch konsolidáciu verejných financií vo výške 4 miliardy eur (takmer 2,8 % HDP). Vzhľadom na predčasné voľby už konkrétne opatrenia necháva na novú vládu.” (26. 4. 2023)

-Vláda musieť pre vysoký verejný dlh viazať tento rok 3 percentá výdavkov, teda 700 miliónov eur. Občanov aj firiem sa to vraj podľa ministerstva financí nedotkne, lebo to pôjde z rezervy v pokladničnej správe. Inak povedané, v rozpočte sú schválené peniaze na výstavbu troch okresných nemocníc, ktoré nikomu nechýbajú.

Vyberáme aj z komentárov pod Baťovým príspevkom

"Boli sme zodpovední ... lebo občania vplyvom zdražovania zaplatili na daniach o polovicu viac, ako sme plánovali. Špinavý klamár, podvodník a šmejd, rovnaký ako Matovič, bez ohľadu na to, v ktorej strane práve náhodou bude," píše p. Klimek.

"Predavač vodky spravuje štátnu kasu po predavačovi novín. Legit...," píše Otto

"Profesionálny tliachač...," reaguje p. Katarína.

"Taktiež by mala Hegerova vláda predstaviť vyrovnaný rozpočet.. mali šancu to ukázať práve v programe stability,či?" Pýta sa ďalší z komentujúcich.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik