Marián Greksa: Keď Igiotovi se kunduje Pročko!
26 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Žiadne siahodlhé slová. Hudobník Marián Greksa má krátky, jasný a výstižný odkaz pre prívržencov Igora Matoviča, predsedu hnutia OĽaNO a Jozefa Pročka, člena hnutia OĽaNO. Nerozumiem Vám, odkazuje Greksa a ľudia komentujúci pod jeho príspevkom mu dávajú za pravdu.

"Nezvyknem komentovať, alebo kritizovať voličov, ktorí volia iných politikov ako ja. Ale absolútne nerozumiem ľuďom, ktorí chodia momentálne na stretnutia “ bez ochran(k)y “ s Igiotom Matovičom, ktorému se kunduje Jožko Pročko. Tým,ktorí mu chodia povedať pravdu do očí, rozumiem. Ale tí, ktorí ho chodia zbožne počúvať a hľadia na neho ako na spasiteľa?" Píše Marián Greksa na sociálnej sieti. 

"Buď sú to úplní sklerotici, alebo absolvovali lobotómiu mozgu, alebo žili posledné tri roky na inej planéte. Ináč si neviem vysvetliť, že nevedia, čo všetko spáchal a ako zničil ešte aj posledné zvyšky pocitu demokracie, ktoré sme tu mali," dodáva Greksa.

Ľudia komentujúci pod jeho príspevkom dávajú Greksovi za pravdu

"Marián, on má ozaj takých prívržencov, že napríklad aj od mojej kamarátky odišiel partner, otec ich dietata, pretoze bola proti Matovičovi... Matovič je hlavným dôvodom ich rozchodu! On nadšenec, ona proti...," píše Mária.

"Príčetní ho nevolili, len postihnutí "mainstreamovým vredom lebofico," píše Eugen.

"Ja nechápem ani tích,ktorí mu idú vynadať,lebo jemu je to ukradnuté.On proste potrebuje publikum.A ten kto tam už ide z akéhokoľvek dôvodu mu dáva pocit uspokojenia a dôležitosti.Tieto pocity mu treba zobrať a o ostatné sa už postará priroda.TAKŽE SLOVÁCI ZAPRITE SA A ROBTE RADŠEJ NIEČO UŽITOČNÉ," komentuje Vladimír.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik