Fico telefonoval redaktorovi Denníka N. Ten bol koktajúc prichytený pri hlúpom klamstve (VIDEO)
26 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Vojna medzi Smerom a Denníkom N pokračuje! Fico zverejnil záznam telefonátu redaktorovi liberálneho provládneho Denníka N. Neuveríte reakcii novinára.

"Novinár Denníka N prichytený pri klamstve! Ďalší aktivista z Denníka N, ktorý nepotrebuje fakty, aby očierňoval SMER - SSD, lebo mu stačí jeho politické presvedčenie," uviedol líder opozišného Smeru na sociálnej sieti. Tentokrát bol rozbuškou článok spomínaného denníka.

Fico sa rozhodol reagovať na týždňový newsfilter denníka s názvom: “Je podozrivý zo zločinov, klame, manipuluje a má nečestných kamarátov na polícii a prokuratúre – favorit volieb.”

Zatelefonoval priamo autorovi článku Romanovi Patajovi a pýtal sa ho, ako o ňom môže písať, že je podozrivý z ťažkých zločinov. Fico sa Patajovi snažil vysvetliť, že žiadne trestné stíhanie sa voči nemu nevedie a dožadoval sa vysvetlenia, prečo na neho novinár útočí. Po výmene názorov Pataj jednoducho zložil telefón.

Ako prebiehal rozhovor si môžete vypočuť vo videu:

Reakcia Denníka N

Šéfredaktor Matúš Kostolný v reakcii na video Roberta Fica uviedol na sociálnej sieti: "Robert Fico na tlačovej konferencii oznámil, že zverejní zvukový záznam telefonátu s mojim kolegom Romanom Patajom. Nahneval ho jeho Týždňový newsfilter, kde Roman napísal: Je podozrivý zo zločinov, klame, manipuluje a má nečestných kamarátov na polícii a prokuratúre – favorit volieb.

Fico sa mu vyhrážal žalobou a opakoval, aby mu Roman povedal, z akého závažného trestného činu je podozrivý. Odpoveď, že zo založenia zločineckej skupiny, ho neuspokojila.

Zaráža ma iba jediné: prečo Fico telefonuje novinárom a nahráva si ich? To nie je úplne premiérske. Prečo ho trápi Denník N, ktorý, ako tvrdí, nečíta.

Fico chce zverejniť súkromný telefonát s Romanom Patajom v čase, keď hovorí veľvyslancom EÚ, Veľkej Británie a USA, že ak bude vo vláde, prestane podporovať Ukrajinu a na druhej strane je Roman práve na Ukrajine, kde spoločne s kolegami vezú sanitky pre Ukrajincov, ktorí sa bránia ruskej vojne."

Denník N, foto: FB/Matúš Kostolný

Erik Kaliňák: Dámy novinárky, pred pravdou neujdete (VIDEO)
Nahrávky čurillovcov uznávajú aj OČTK, no dámy z Denníka N sa priamo do centrály Smeru-SSD prišli presvedčiť, že to, čo strana púšťala na svojej tlačovej besede nie je len manipulatívne zostrihané. Keď si celú nahrávku vypočuli po druhýkrát, podľa... Čítať ďalej
25 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik