V akom paralelnom vesmíre žije Matovičova podržtaška Kremský?, pýta sa člen Republiky
26 | 04 | 2023 I Ladislav Kováčik

Krajský tajomník hnutia Republika v Prešove Marek Kurta sa na svojom facebooku vyjadril k statusu poslanca OĽaNO Petra Kremského.

Peter Kremský na sociálnu sieť napísal: Nezamestnanosť na uzde, mnohým firmám sa darí lepšie, ako predpokladali, ľudia platia za energie rovnako ako minulý rok, podpora rodín, či dôchodcov je realitou. To všetko pri historických krízach. To sa volá výsledky, nie prázdne rečičky Smerohlasu.“

V akom paralelnom vesmíre žije Kremský?,“ pýta sa Kurta.

Kurta sa pozastavuje nad tým, že poslanec vlastne hodnotí tisíce skrachovaných firiem a živnostníkov ako úspech, pričom konštatuje, že niektorým firmám sa darí lepšie než čakali. „Ale to jedine, že tým myslí banky a naftové spoločnosti, lebo inak malí a strední podnikatelia končia na dlažbe,“ píše Kurta.

Kurta tiež okomentoval, že Kremský spomenul podporu rodín a dôchodcov.

Zatiaľ však podľa Kurtu vidíme v obchodoch neuveriteľný nárast cien a práve seniori, ktorí patria medzi najzraniteľnejšie skupiny, nakupujú už skoro zhnité tovary, lebo je na to zľava 70 percent a oni na viac nemajú.

Každý, kto má oči, to v obchodoch vidí a vie, že sa tu deje niečo zlé. Len Matovičova a Hegerova podržtaška Kremský vidí úspechy, ktoré treba oslavovať. Ale akú empatiu možno očakávať od človeka, ktorý povedal, že pokiaľ sú pre dôchodcov energie pridrahé, tak nech predajú dom a idú bývať do garsónky alebo rovno do starobinca?,“ uzatvára Kurta svoj komentár.

Vlčan žiada OSPRAVEDLNENIE, Becík ODPOVEDE (VIDEO)
Ministerstvo pôdohospodárstva sa týždeň po tom, čo vláda zakázala dovoz ukrajinského obilia, rozhýbalo a v Kolárove zorganizovalo tlačovú besedu (TB), na ktorej sme sa podľa Branislava Becíka (Hlas-SD) nedozvedeli nič. Predsedníčka Agrárnej komory... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik