Hlas ľudu: Novinárky z N-ka zbabelo ušli zo Smeru
26 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

"Novinárky z N-ka zbabelo ušli zo Smeru!" Prezradil to mladý sympatický smerák Erik Kaliňák.  V krátkom videu hovorí, že minulý týždeň zverejnili dôkaz, ktorý definitívne očistil celý Smer a diskvalifikoval trestné stíhania čurillovcov ako hrubo zmanipulované. 

V Smere čakali, že príde zúfalý protiargument, že legálne nahrávky, ktoré usvedčujú Imreczeho z klamstiev a elitných vyšetrovateľov z navádzania, sú vraj zmanipulované a vytrhnuté z kontextu. Preto dali novinárom možnosť vypočuť si dvadsaťminútovú  nahrávku. Aby pochopili, že nič nie je vytrhnuté z kontextu, nič nie je zmanipulované. Práve naopak, nahrávky len potvrdzujú obludnosť systému, ktorý sa  novinári rozhodli chrániť.

Na výzvu smerákov prišli do centrály politické aktivistky z denníka N. Po vypočutí komplexnej nahrávky sa Erik prišiel spýtať, či vytrhli niečo z kontextu alebo účelovo zostrihali. A či už nenadišiel čas, aby sa Smeru ospravedlnili za všetky obvinenia z klamstiev. Povedali, že si to chcú vypočuť ešte raz.  Keď prišiel o dvadsať minút znova za nimi,  už ich nebolo. Mažgút, ktorý tam sedel, Erika informoval, že museli ísť na električku a do redakcie, lebo majú povinnosti na Správnom súde. Kaliňák sa nedal oblafnúť. Zistil, že na Najvyššom správnom súde sa nič mediálne nedeje. Podľa Erika novinárky utiekli pred pravdou a ešte aj klamali. V závere už len konštatuje. že aj keď pravda v denníku N nemá miesto, k ľuďom si cestu nájde.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Tata Edo DEMOKRAT: Vitajte v pekle, priatelia!
Demokrati mali tlačovku. Najskôr rečnil tata Demokrat. Poznáte jeho drísty, škoda strácať čas. Privítal nové posily demokracie. Až dve. Tentoraz si kanibal zgustol na mladom mäsku. Rady demokratov sa rozrástli o hlavu Slušného Slovenska. Pridal sa... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik