Haló, nerobte nám z parlamentu TO!
26 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Pondelkové ráno pred parlamentom bolo rušné – dofrčala tam Barbora Richterová, jedna z mamičiek Kollárových detí. Chcela najvyššiemu ústavnému činiteľovi teatrálne odovzdať kľúče od auta.

„Odovzdávku“ auta Kollárovi pritom Richterová sľúbila aj s tým, že si posťažovala na to, že jej neplatí ani opatrovateľku, ani šoféra. Zašla tak ďaleko, že ho požiadala, aby sa vzdal otcovstva. Na odovzdanie auta prišlo v prvý pracovný deň posledného aprílového týždňa. Auto, na ktorom stále niečo nefunguje, sa mu rozhodla odovzdať vo veľkom štýle, aj keď v parlamente práve nebol. Kollár potom obvinil novinárov z toho, že sa s Richterovou dohodli a spoločne to zinscenovali. Richterová okrem toho, že politikovi „zoberie“ voličov, z neho chce spraviť „oslíka potras sa“ na peniaze – bude žiadať sumu, z ktorej sa vám zatočí hlava. Kollár pritom nikdy nebýval nejaké neviniatko.

Sľúbila mu to

„Opatrovateľku od Borisa Kollára nemám. Žiadnu mi neplatí, vyhodil ju. Auto mu odovzdávam tento týždeň. O naše spoločné deti sa nezaujíma, nevie o ich živote vôbec nič, ten človek nevie, ako sa majú, ako sa im darí, pre mladšieho je  cudzia osoba. Aktuálne bude mať Boris 15. dieťa, a ak mu tak strašne prekážajú naše deti, nech sa páči, žiadam ho, aby sa vzdal otcovstva,” avizovala nedávno Richterová.

Zlomí Kollárovi politicky krk jeho ex? Boris, uprac si doma!
Zdá sa, že situácia okolo „rodinného“ života lídra strany Sme rodina, sa nemieni upokojiť. Jedna z jeho ex, Barbora Richterová mu kadečo verejne povykrikovala a zdá sa, že s tým nekončí. Zničí ho politicky? Kollára evidentne dobiehajú jeho... Čítať ďalej
19 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Vo veľkom štýle

Ktovie, či s tým čakala do nového týždňa preto, lebo uvažovala, ako byť čo najteatrálnejšia, alebo preto, lebo to jednoducho nestíhala, keďže nemá opatrovateľku pre deti. V pondelok ráno aj s autom nabehla pred parlament, zaparkovala na zákaze, v zapaľovaní nechala kľúče a na aute kontakt na predsedu parlamentu, aby sa vzápätí v inom aute stratila.

Vzorný otecko

„Pán Boris Kollár sa opakovane vyjadril, ako sa o nás „vzorne stará” a okrem iného spomínal, že používam jeho auto. Jeho auto má najazdené viac ako dvestotisíc kilometrov a displej svieti „ako vianočný stromček”. To znamená, že stále vykazuje nejaké poruchy a upozornenia. Na to auto sa nedá spoľahnúť. Predstavte si, že mám v ňom malé dieťa a pokazí sa mi niekde na diaľnici bez odstavných pruhov. Tak som sa rozhodla mu tento „zázrak” vrátiť,“ vyhlásila Richterová s tým, že aj ju, aj staršieho syna má v telefóne zablokovaných, nemala inú možnosť, iba mu auto nechať pred prácou.

Siahne mu nie len na preferencie

Slováci sú poväčšine zvedaví na bulvár, zaujíma ich každá prasačina. Je však možné, že takéto správanie v Národnej rade potrebovať skrátka nebudú, ale to ukáže až čas. Aktuálny je Richterovej zámer „vytrieskať“ z Kollára viac peňazí. Aktuálne na každého z jej synov platí 1500 eur mesačne. Chcela by docieliť, aby na staršieho prispieval 3500 eur a na mladšieho o tisícku menej.

Keď vám rezerváciu v reštaurácii potvrdzuje princ William...
O tom, že aj budúci kráľ je len človek sa presvedčili hostia jednej z reštaurácií, kde sa nástupnícky pár bol najesť. Na žarte princa Williama sa dobre bavili. Ktovie, či sa tak dobre bavil aj ten, na koho účet... Ten zákazník, ktorý si urobil... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Pripravené divadlo

Boris Kollár o svojom súkromí hovorí nerád – čo robí „doma“, je len jeho vec. Tentoraz však novinárov obvinil, že divadlo s odovzdaním auta bolo naaranžované.

„Auto som od nej nevyžadoval a nechcel som, aby ho vrátila. Vyjadrila sa, že ona sama mi ho chce vrátiť. A dohodla sa na tomto divadle s vami a dopredu ste to naaranžovali,“ ozrejmil politik a tiež vyvracia slová o tom, že zrušil opatrovateľku.

Ťažký život mamičky pracháčových detí

„Opatrovateľku vyhodil z hodiny na hodinu na ulicu. Ja nemám od Borisa žiadnu opatrovateľku. Zrušil šoféra, ktorý vozí aj ostatné jeho deti, a zakázal mu voziť iba Artura z tréningu, ktorý sa končí o pol ôsmej večer, keď ja deväťmesačného Aarona už pripravujem na spánok,“oponuje zatiaľ predposledná mamička Kollárových detí, Barbora.

Nie je žiadny kvietok medový

To, že Kollár v počte detí takmer dobieha Máriu Teréziu (tá ich mala 16) nie je nič nové. Pred rokmi v relácii Fun rádia prezradil vrcholne nevkusné podrobnosti zo svojho intímneho života.

„Raz sme to skúšali, ale väčšinou odpadávali, vracali, na to už nie je dobrý pohľad. To je, jak, keď s takým vechťom ideš súložiť…minule sa mi raz stalo, teda minule. Bolo to dosť nepríjemné, bola to taká mŕtvolka…tak som sa zahral na nekrofíliu, som to tam rozbalil. Bolo to aj s nejakým zvratkom, ale to sa dá prežiť, samozrejme,“ odovzdával v relácii K-fun svoje skúsenosti mládeži Kollár.

Vážení, Kollár už predviedol kadečo, ALE TOTO...?!?
Puberta plieskala s každým z nás, čo si budeme, však ... K tej svojej sa v relácii vo vlastnom rádiu priznal aj súčasný predseda Národnej rady, Boris Kollár. A hormóny s ním teda nie že mávali, ale priam mlátili. V legendárnej relácii doktora... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik