Ako sa britský kráľ KAROL udržiava v dobrej forme?
25 | 04 | 2023 I Ladislav Kováčik

Je známe, že rodičia súčasného britského panovníka Karola III. sa obaja dožili vysokého veku. Mnohí Briti si teraz pred Karolovou korunováciou kladú otázku, ako dlho bude vládnuť.

Korunovácia nového panovníka sa má uskutočniť 6. mája. V novembri má zase Karol III. osláviť svoje 75. narodeniny. Pripomínajú to vo svojom článku Topky.sk.

Ako vyzdvihol Mirror, kráľ Karol III. sa o svoje zdravie príkladne stará. Striedmo sa stravuje, drží prísnu diétu a pravidelne cvičí. Každé ráno cvičí zostavu, ktorá bola vytvorená pre príslušníkov kanadského letectva. Podľa dobre informovaného zdroja táto zostava obsahuje ľah-sed, kliky, beh na mieste aj strečing. Okrem toho sa kráľ venuje aj dlhým prechádzkam.

Okrem génov a pohybu môže Karolovi pri dosiahnutí dlhovekosti pomôcť aj jeho stravovanie. Panovník si tu udržiava prísnu disciplínu. Ráno si dá ovocie, semienka, orechy, vajce namäkko a šálku čaju. Ďalšie jedlo má potom až o piatej, keď si dá opäť čaj a k tomu sendvič či kus koláča.

Netflix pod PAĽBOU: Z Kleopatry urobil černošku! EGYPT SA BÚRI (VIDEO)
Netflix je obvinený z blackwashingu („čierneho prania“) histórie slávnej egyptskej kráľovnej Kleopatry vo svojom novom dokumente, v ktorom hlavnú úlohu hrá černoška. Útoky boli také vytrvalé, že streamer vypol komentáre k príspevkom na sociálnych... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik