Vážení, Kollár už predviedol kadečo, ALE TOTO...?!?
24 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Puberta plieskala s každým z nás, čo si budeme, však ... K tej svojej sa v relácii vo vlastnom rádiu priznal aj súčasný predseda Národnej rady, Boris Kollár. A hormóny s ním teda nie že mávali, ale priam mlátili.

V legendárnej relácii doktora Vagimíra a docenta Hormóna sa preberali mnohokrát veľmi háklivé témy. Ako „odborný hosť doktor Chlípnička“ v nej účinkoval aj súčasný predseda parlamentu Boris Kollár. Ten sa v relácii pochválil svojim prvým sexuálnym zážitkom, ale aj tým, že netušil, na čo si pri „tom“ dávať pozor. Že si ho nedáva, o tom svedčia aj jeho výdavky na „alimenty“. V relácii si tiež zaspomínal na to, ako zistil, že s alkoholom a „do bezvedomia“ opitou ženou to nie je ono.

Špeciálny „odborný“ hosť

K-fun bola relácia Fun rádia, ktorého šéfom je od roku 1999 Boris Kollár. Pred pár rokmi v tejto relácii účinkoval ako „doktor Chlípnička“. Moderátori sa v nej venovali rôznym pikantným témam od straty panictva až po neveru.

Zlomí Kollárovi politicky krk jeho ex? Boris, uprac si doma!
Zdá sa, že situácia okolo „rodinného“ života lídra strany Sme rodina, sa nemieni upokojiť. Jedna z jeho ex, Barbora Richterová mu kadečo verejne povykrikovala a zdá sa, že s tým nekončí. Zničí ho politicky? Kollára evidentne dobiehajú jeho... Čítať ďalej
19 | 04 | 2023 | Eka Balaskova

Ako oň prišiel Boris

„Tak sme zobrali túto Líviu, mala vtedy už sedemnásť, bola taká zbehnutá v tom, jasná bodačka. Tak sme ju tam zobrali do izby. My sme stáli na chodbe a ona nás po jednom volala k sebe,“opisuje nadšene predseda NR SR svoju prvú skúsenosť.

„Tak som si tam ľahol, samozrejme, že mi stál strašným spôsobom, mal som 14, stál jak skala, mi povedala, daj mi ho dnu. Tá bola mokrá, to v nej čvachtalo, ani neviem či to boli nejaké jej sekréty, alebo kamarátove sekréty,“  pokračuje Kollár v nevkusných podrobnostiach s tým, že keď mu „baba“ povedala, aby si dal pozor, tak netušil, na čo.

Netušil, tak platí

Oficiálne sa hovorí, že Kollár bude otcom trinásteho dieťaťa. Neoficiálne sa však údajne stará o ďalšie dve deti, ktoré by mal mať s „kolotočiarkou“ Ľudmilou Kudriovou. Jedna z mamičiek, Barbora Richterová uviedla, že mesačne jej Boris Kollár uhrádza na dve deti 3000 eur. Priznala tiež, že Kollára sa pýtala aj na to, koľko platí ďalším matkám svojich detí.

"Áno, je to pravda. Pýtala som sa Borisa, koľko platí každej matke. Povedal, že každá má rovnako, iba Andrea Heringhová má viac a to sumu 4000 eur. Keď som sa pýtala prečo, povedal, že ma do toho nič nie je. Ja nedostávam viac, ako ostatné matky! Čo sa týka platieb, výživné uhrádza v hotovosti a myslím si, že je to tak aj u ostatných matiek," uviedla Richterová.

Z TOHTO SA VÁM ZATOČÍ HLAVA! VIEME, KOĽKO PLATÍ BORIS KOLLÁR NA SVOJE DETI
Boris Kollár sa stane čoskoro opäť otcom! Niekto možno ani sledovať nestíha, po koľkýkrát, keďže sa zdá, že Kollár, predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu má najväčšiu záľubu v plodení detí. Mnohých ale zaujíma, kde berie Kollár na taký... Čítať ďalej
10 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

S alkoholom to nejde

„Všetci moji spolužiaci, neskôr na gymnáziu, nerobili nič iné len organizovali nezmyselné žúry, po chatách po bytoch, kde bolo, čo voľné a snažili sa  strašným spôsobom baby ožrať, aby boli povoľné, čo absolútne nefunguje. Týmto spôsobom to nejde,“dával „školenie“ mládeži Kollár.

„Raz sme to skúšali, ale väčšinou odpadávali, vracali, na to už nie je dobrý pohľad. To je, jak, keď s takým vechťom ideš súložiť…minule sa mi raz stalo, teda minule. Bolo to dosť nepríjemné, bola to taká mŕtvolka…tak som sa zahral na nekrofíliu, som to tam rozbalil. Bolo to aj s nejakým zvratkom, ale to sa dá prežiť, samozrejme,“ uzatvára Kollár svoje divoké spomienky.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik