Tata Edo DEMOKRAT: Vitajte v pekle, priatelia!
24 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Demokrati mali tlačovku. Najskôr rečnil tata Demokrat. Poznáte jeho drísty, škoda strácať čas. Privítal nové posily demokracie. Až dve. Tentoraz si kanibal zgustol na mladom mäsku. Rady demokratov sa rozrástli o hlavu Slušného Slovenska. Pridal sa Ďurko Šeliga so starším mäskom, frajerkou Janou Žitňanskou.

Ďurko sa predstavil svojimi víziami a mottom všetkých DEMOKRATOV: „ Náš nepriateľ je Róbert Fico! Budeme bojovať proti Ficovi! Do zbrane, demokrati! Len vstúpte! Demokratov nikdy nie je dosť!“ Keby som tým chudákom, čo mu naletia, mohla poradiť, tak im poviem: „Milí moji, stúpte radšej do h...a, ako by ste mali k týmto niktošom!

Frajerka o sebe povedala, že ju poznáme, že  ona  nie je nepopísaným listom papiera. Ja len, že vieme, Janka! Obidvaja ste popísaní. Pekne ste sa popísali, keď ste cez koronu slopali u Hríba. A tuším ste porušili aj zákaz vychádzania, ak si dobre spomínam. A Ďurko sa spil ako sviňa domáca. Pekná ste vy posila, to vám poviem!

A keď sa nám takto pekne predstavili, potom stiskom rúk spečatili priateľstvo s tatom DEMOKRATOM. A mne sa celkom vidí, že som pritom počula hlas: „Vitajte v pekle, priatelia!“  Neviem, možno sa mi to len zdalo, a možno to Heger naozaj povedal.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Karol Farkašovský: Priamy dôkaz zdeformovaného mediálneho prostredia na Slovensku
"Ako rozmýšľa vedenie RTVS ? Čím rozmýšľa a rozmýšľa vôbec ? Alebo nebodaj už robí politiku?" Tieto otázky si kladie Karol Farkašovský, bývalý novinár a politik. Názor Karola Farkašovského zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom... Čítať ďalej
23 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik