Namiesto svadby ROKY V BASE! Polícia zasahovala priamo pred oltárom (VIDEO)
24 | 04 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Polícia prekazila svadbu! Priamo na matričnom úrade v Trebišove zasahovala národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii v súčinnosti s cudzineckou políciou v rámci policajnej akcie s krycím názvom BRIDE. Muž a žena sa totiž chceli brať účelovo.

Na Matričnom úrade v Trebišove zasahovala Národná jednotka boja proti nelegálnej migrácii v súčinnosti s cudzineckou políciou v rámci policajnej akcie s krycím názvom Bride.

"Išlo o svadobný obrad účelového manželstva medzi občanom Maroka, ktorý sa z dôvodu neplatnosti jeho víza mal zosobášiť so Slovenkou," informovala v pondelok hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Karolína Barinková.

Maročan M. B. narodený v roku 1984 mal za manželstvo s ním sľúbiť odmenu vo výške 1500 eur. Nevesta B. K. narodená v roku 1997 je stíhaná pre trestný čin prevádzačstva a v prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na dva až osem rokov.

"S osobou cudzinca z Maroka budú vykonané úkony, smerujúce k administratívnemu vyhosteniu," doplnila hovorkyňa.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

PRIESKUM: Demokrati by si v parlamentne neškrtli
Podľa aktuálneho volebného modelu disponuje aj naďalej najvyššou podporou strana SMER-SSD, nasledovaná stranami HLAS-SD, Progresívne Slovensko a SME RODINA. Do parlamentu by sa ďalej dostali SASKA, OĽANO, KDH a Republika. A kto je najdôveryhodnejší... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik