Hlas ľudu: Fico žil, Fico žije, Fico bude žiť!
25 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Retro je v móde. Oprášme staré heslá a dajme im nový obsah. My, čo si viac pamätáme, poznáme aj klišé v našom titulku. Poznáme ho z čias, keď nám komunistické frázy „prešli do krvi“. Keď sme ich na plné hrdlo vykrikovali pri každej príležitosti. Poznáme ho - ibaže s iným menom.

Frázy ako ošúchané, obsahom chudobné myšlienky sú súčasťou každej spoločnosti. Poznali sme ich za socializmu a poznáme ich aj v dnešnej, akože demokratickej spoločnosti. Tie dnešné - aj s aktuálnym  obsahom. Spojenie „ lebo Fico“ už zľudovelo. Podľa neho za všetko zlé môže Fico.

Lebo tu vládol dvanásť rokov. Lebo ľudia tak chceli, ľudia si ho zvolili. Z toho sa potom odvíjajú aj ďalšie „plnohodnotné“ myšlienky. Predovšetkým strach z Ficovho návratu. Boja sa ho médiá a všetky „demokratické“ sily.  Najviac tie, ktoré Slovensko priviedli do iného stavu, než sme boli zvyknutí. Lebo preferencie Smeru rastú. Fico vstal z mŕtvych. Fico žil, Fico žije! A to aj napriek tomu, že mediálna propaganda a nenávisť ho odsúdili na smrť.

Na Fica bolo a je dovolené všetko. Nenávisť a útoky pokračujú v každom médiu, v každej politickej relácii. A keby len! Len jeden postreh z nedele. Remišová útočí na Fica, a Makara drží hubu. Až keď ide  kydať na Pellegriniho, až vtedy ju zastaví. Že  o nich nie, lebo tu nie sú. Ale Fico je už okydaný.

Novinári pchajú svoje rypáky aj tam, kde nemajú. Rýpu a nahrávajú politikom, aby povedali to, čo chcú počuť. Porcujú medveďa, ktorý behá po lese a naháňa strach. Vyvolávajú protificovské vášne a nenávisť. Vytvárajú koalície, ale Fica nikto nechce. Lebo Fico.  Aj Dírer dráždi. Tentoraz bez dúhového trička a LGBT propagandy. Dráždi Kollára, dráždi Pellegriniho. Na muške je opäť Fico. Ukazuje sa, že aj pre „drahú nevestu“ je to nevhodný partner. Asi je málo protifašistický -  zrejme nedostatočne  odsúdil holokaust a Tisov režim. Boris nevie,  že to vďaka Smeru je SNP štátnym sviatkom. Kecy, samé kecy, Boris! Skutočnosť je taká, že Fico kritizuje tvoju vekslácku minulosť,  nepodporuje vojnu na Ukrajine a nevykrikuje Sláva Ukrajine.

Je len samozrejmé, že politika nenávisti voči nemu, masy demonštrantov, ktorí si hovorili Slobodné Slovensko, to všetko sa podpísalo pod výsledok posledných volieb. Fico utrpel porážku. Aby toho nebolo málo, odišli od neho tí, čo sa na jeho chrbte dostali do vysokej politiky.  Fico bol zdecimovaný. Sympatie k Smeru klesli. Lídrom v prieskume sa stali tí, čo ho zradili.  

Ale Fico to nevzdal. Fico sa ukázal ako skúsený politik. A tak percentá Smeru začali rásť. Chytil druhý dych a predbehol Hlas. Mnohí to pripisujú len nespokojnosti s neschopnou vládou.  Málokto za tým vidí a oceňuje jeho prácu. Fico chodí medzi ľudí, má podporu, má svojich stabilných voličov. Ak sa médiám nepodarí zničiť ho ako v posledných voľbách, má našliapnuté na víťazstvo. Keď zvíťazí, potom možno aj tí, čo ho odmietali, prijmú pozvánku na rokovania o vláde. Lebo túžba vládnuť je silná. A ak ho odmietnu, alebo nevyhrá, bude robiť opozičnú politiku tak ako teraz. Ale  je nad slnko jasnejšie, že Fico do politiky patrí. Fico bude žiť!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Tata Edo DEMOKRAT: Vitajte v pekle, priatelia!
Demokrati mali tlačovku. Najskôr rečnil tata Demokrat. Poznáte jeho drísty, škoda strácať čas. Privítal nové posily demokracie. Až dve. Tentoraz si kanibal zgustol na mladom mäsku. Rady demokratov sa rozrástli o hlavu Slušného Slovenska. Pridal sa... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik