Ukážka, prečo treba vypnúť české televízie na Slovensku
24 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Začnime statusom Jany Vaľovej na sociálnej sieti, ktorá nastoľuje otázku - "čo teraz". Píše: "V Čechách na plné ústa , čo sa deje na Slovensku. Možno zajtra Heger na Slovensku zablokuje a vypne ..."

A teraz k obsahu výpovede bývalého uznávaného českého diplomata Zaorálka. Môžete si pustiť video, už aj titulky v ňom sú veľavravné. Ale to až pod textom.

„Slovenská vláda stratila dôstojnosť“

„Na Slovensku je vláda v demisii, ktorá ide do predčasných volieb a ktorej niektorí ministri majú nedôveru 90 percent.“ Povedal Lubomír Zaorálek pre CNN Prima News. 

„Ľuďom hovorili, že sú dezoláti“

„Ľuďom hovorila (slovenská vláda, pozn. red. HD), že sú dezoláti, nedokázala jednať ani s opozíciou, nedokázala si získať ani verejnosť,“ povedal bývalý český diplomat.Vytvorenie novej strany Hegerovcov nazval Zaorálek "pokútnym".

Keď sa vám to rozpadá doma

„Vo chvíli, kedy sa vám to vlastne rozpadá a máte rozklad štátu, tak si treba upratať najprv doma,“ pripomína zaorálek. „Aj ja mám dojem, že táto zahraničná politika má slúžiť ako akési krytie neschopnosti riešiť doma vnútorné problémy,“ naznačil v diskusii na CNN Prima News s odkazom na mimoriadne aktivity slovenskej vlády v konflikte na Ukrajine.

Takže - v Čechách na plné ústa, čo sa deje na Slovensku. Možno zajtra Heger na Slovensku zablokuje a vypne ...:

Budaj nerešpektoval parlament! Ostrý odkaz Borisa Kollára!
Národná rada (NR) SR by sa mohla zaoberať uznesením k dočasne poverenému šéfovi envirorezortu Jánovi Budajovi. Avizoval to predseda parlamentu a šéf hnutia Sme rodina Boris Kollár v súvislosti s postojom Ministerstva životného prostredia (MŽP) SR k... Čítať ďalej
23 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme