Majú zo Smeru strach?
24 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Je evidentné, že média budú v nadchádzajúcom predvolebnom zápase bezočivo zneužívané! Skonštatoval to vo svojom krátkom statuse na sociálnej sieti historik a politický analytik Eduard Chmelár. Preto upozorňuje: Nedajte sa nimi ovplyvňovať, nenechajte sa nimi manipulovať a riaďte sa vlastným rozumom a skúsenosťami.

Víkendové politické diskusie by mali priniesť celú škálu výmeny názorov, hádok a polemík. Mali by byť zárukou rôznorodosti v politických postojoch prezentovaných politikmi z celého spektra politického diania. Svoje by si v nich mali nájsť fanúšikovia z viacerých táborov. Ľavicový, pravicový, liberálny, konzervatívny, koaličný či opozičný volič. Ale, žiaľ, na Slovensku to tak nie je. A všimol si to aj Eduard Chmelár.

"Prežil som krásny slnečný víkend v Roháčoch, dokonale som si vyčistil hlavu a nedeľné politické debaty mi pri tom vôbec nechýbali. Absolútne sa nemienim zaoberať tými taľafatkami, lebo už dávno neprinášajú nič dôležité a podstatné," uviedol politológ na facebooku.

Má k nim len jednu poznámku

"Už by nikto nemal pochybovať o tom, že za Rezníka bola RTVS pluralitnejšia, objektívnejšia a slobodnejšia ako za Machaja. To, že Saske dovolila urobiť personálnu rošádu, ktorú neumožnila Smeru, svedčí len o tom, že celá aféra okolo vyhrážok moderátorke Marte Jančkárovej bola len umelo nafúknutá a účelovo zneužitá v politickom boji," je presvedčený Chmelár.

 

Foto: fb/eduardchmelar

Názorová pluralita vymiera

Chmelár je jeden z odborníkov, ktorí dlhodobo hovoria o neželanom, a hlavne o nebezpečnom jave, ktorý momentálne “parazituje” na slovenskej spoločnosti. A tým je postupné vymieranie názorovej plurality.

"Podobne ako fakt, že najsilnejšiu stranu Smer-SSD novinári už dlhší čas bojkotujú a nepozývajú do relácií, signalizuje, že médiá budú v nadchádzajúcom predvolebnom zápase bezočivo zneužívané," upozorňuje Chmelár a dodáva: "Nedajte sa nimi ovplyvňovať, nenechajte sa nimi manipulovať a riaďte sa vlastným rozumom a skúsenosťami."

Fico ostro RTVS: Že vás HANBA NEFACKÁ! CENZÚRA ako v čase NORMALIZÁCIE (VIDEO)
RTVS ŠÍRI CENZÚRU A SPRÁVA SA AKO KOMUNISTICKÁ TELEVÍZIA V ČASE NORMALIZÁCIE! Takto reagoval na nedeľnú diskusnú reláciu RTVS O 5 minút 12 na facebooku líder preferenčne najsilnejšej strany Smer - SSD Robert Fico. Upozornil na dve rovnaké situácie... Čítať ďalej
24 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik