Nechápavý Matovič
24 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Po relácii Na telo v Televízii Markíza sa asi išiel aj Igor Matovič rozdýchavať. Tak, ako naša prezidentka rozdýchava, že občania majú iný názor ako ona, tak aj Matovič v prírode musí predýchať, čo mu naložil predseda progresívnych Šimečka.

"NA TELO so Šimečkom za mnou, slnečné nedeľné poobedie predo mnou,) … fakt nechápem, prečo Progresívne Slovensko na jednej strane kritizuje Smer, ale evidentne chce ísť silou mocou so Smerom premenovaným na Hlas do koalície. Hodnotová schizofrénia alà Procházka či Béla Bugár. Škoda" Píše na sociálnej sieti Igor Matovič.

Škoda, že nepochopil, že hrušky nie sú jablká

Ale o to teraz nejde. "Nádej z roku 2020 ste zmarili. Nevyhovárajte sa na PS. PS bolo konštruktívnou opozíciou," vyhlásil v relácii Šimečka. Podotkol, že vládna koalícia mala v parlamente väčšinu a napriek počtu poslancov nebolo OĽANO schopné presadiť niektoré svoje sľuby. Poznamenal, že za nárast predvolebných preferencií Smeru-SD môže aj spôsob vládnutia v uplynulých troch rokoch.

Zlodej kričí chyťte zlodeja

To vám okamžite zíde na um, ak Matovič, ako napríklad v spomínanej relácii, začne hovoriť o akejsi politickej "hodnotovej schizofrénii".

ŠIMEČKA z PS chce vládu bez strán SMER SSD a HLAS SD!
Líder mimoparlamentného Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka dúfa, že po septembrových voľbách bude možné zložiť príčetnú a proeurópsku vládu bez Smeru-SD a Hlasu-SD. Povedal to v nedeľnej diskusnej relácii TV Markíza Na telo. Hnutiu OĽANO... Čítať ďalej
23 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

.