Matúš Šutaj Eštok sa pýta: Chcete počuť zlý vtip?" Čítajte!
23 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Chcete počuť zlý vtip?" Pýta sa Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), poslanec NR SR, ktorý na sociálnej sieti komentuje diskusiu v Košiciach moderovanú Zuzanou Petkovou z hnutia Zastavme korupciu. 

"Stretne sa šéfka nadácie, ktorá rada moralizuje, špeciálny prokurátor, sudkyňa Špecializovaného trestného súdu SR a policajný prezident, aby presviedčali publikum, že vyšetrovania, ktoré vedú, alebo o ktorých rozhodujú nie sú zmanipulované a politicky motivované hoci všetky dôkazy hovoria opak," píše Matúš Šutaj Eštok.

"Žiaľ, toto nie je zlý vtip, ale realita," dodáva.

"Presne takéto osadenstvo sa stretlo za jedným stolom na festivale Pucung, aby dookola zavádzalo verejnosť," tvrdí Šutaj Eštok.

"Nerozumiem, prečo za jedným stolom s nimi v záujme objektívnosti nemohol sedieť aj generálny prokurátor, ktorý sa opakovane vysporadúva s pochybeniami Lipšicovcov, zástupca Najvyššieho súdu SR, ktorý vracia spackané prípadny Špecializovanému trestnému súdu SR, zástupca Ústavného súdu SR, ktorý za posledné 3 roky konštatoval rekordné množstvo porušeni práv väzobne stíhaných osôb, zástupca Slovenskej advokátskej komory či zástupca z právnickej akademickej obce," vysvetľuje poslanec NR SR, Šutaj Eštok (HLAS - SD).

"Je zrejmé, že organizátorovi podujatia nešlo o objektívne zhodnotenie súčasného stavu právneho štátu na Slovensku, ale ďalšie masírovanie verejnosti, že oni sú tí dobrí a všetci čo o tom pochybujú sú zlí," konštatuje v závere príspevku Šutaj Eštok.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik