Gustáv Murín: Šimečka je pšenička!
23 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Nezabúdajme, že tu máme do parlamentu sa derúcu podozrivú straničku s neznámymi tvárami, neznámym financovaním, zato jasnými inštrukciami z Bruselu, ktoré tam manifestuje Šimečka najmladší s preležanou hlavičkou...," píše spisovateľ Gustáv Murín na sociálnej sieti v názorovom príspevku s názvom: Šimečka je pšenička?

Názor spisovateľa Gustáva Murína, zverejnený na sociálnej sieti, s názvom: Šimečka je pšenička, prináša v plnom znení.

Nezabúdajme...

Nezabúdajme, že tu máme do parlamentu sa derúcu podozrivú straničku s neznámymi tvárami, neznámym financovaním, zato jasnými inštrukciami z Bruselu, ktoré tam manifestuje Šimečka najmladší s preležanou hlavičkou.

A veľmi pozorne sledujme, kam sa tento komsomolec vrtne v aktuálnom spore, či máme právo nenechať sa otráviť kŕmnou ukrajinskou pšenicou bez cla dovezenú k nám pod patronátom pani Lajnovej podvodom, ...mala vraj totiž zachraňovať údajne hladujúcu Afriku..., alebo či Šimečka-Pšenička začne do nás hustiť, že vlastne bruselskí byrokrati nám tu v skutočnosti vládnu a keď zavelia, akože už zavelili, tak si nemáme dovolovať rozhodovať o našom zdraví a sebestačnosti s pomocou našich vlastných poľnohospodárov.

Ja už tuším, ale uvážte sami, ako to dopadne, lebo ani hnilé jablko nepadá ďaleko od krivého stromu - ten zasadil v našej spoločnosti z Brna dovezený stalinista Šimečka-dedo a vnúčik akoby mu z oka vypadol rovnakými metódami, akurát s bruselskou vlajočkou, keď Šimečka-otec sa DNES kajá za to, že podporoval zločinný vpád americkej soldatesky za Busha Jr. do Iraku a DNES Šimečka-otec tvrdí, že mu je ľúto ako naletel na kolosálnu LOŽ, že Saddám Husajn vlastní zbrane hromadného ničenia!

Ale Martinko, tá lož stála tisíce ľudských životov, desaťtisíce navždy poznačila, vyvolala vznik Islamského štátu a celé toto obludné UTRPENIE tamojších ľudí má byť zabudnuté, pretože Šimečka-otec sa DNES kajá?!?

Aby to nedopadlo tak, že rovnako o 30 rokov si Šimečka-synáčik spomenie na zdravotné následy tohto národa z pesticídami otrávanej ukrajinskej pšenice a arogantne povie:

"No, tak som sa mýlil, no a čo"?!

POZOR na týchto progresívcov, ešte sme ani pri všetkom úsilí Psychopatoviča nepadli na úplné dno, ALE s progresívnymi komsomolcami s bruselským školením tam čoskoro môžeme smerovať...

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme