Fico ostro RTVS: Že vás HANBA NEFACKÁ! CENZÚRA ako v čase NORMALIZÁCIE (VIDEO)
24 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

RTVS ŠÍRI CENZÚRU A SPRÁVA SA AKO KOMUNISTICKÁ TELEVÍZIA V ČASE NORMALIZÁCIE! Takto reagoval na nedeľnú diskusnú reláciu RTVS O 5 minút 12 na facebooku líder preferenčne najsilnejšej strany Smer - SSD Robert Fico. Upozornil na dve rovnaké situácie a absolútne odlišný postoj telerozhlasu. Tak takto, milá RTVS? To vážne?

V RTVS ani nemukli

Fico v najnovšom videu na sociálnej sieti na adresu RTVS uviedol, že verejnoprávna televízia je sluhom dosluhujúcej vlády. Šéf Smeru to povedal v reakcii na nedeľnú diskusnú reláciu, v ktorej sa predstavili Veronika Remišová (Za ľudí) a Branislav Gröhling (SaS). Ten tam však pôvodne nemal čo robiť.

"S plnou vážnosťou protestujem proti cenzúre, ktorá prekvitá v RTVS! Verejnoprávna televízia pozvala do relácie O 5 minút 12 predsedu SaS Richarda Sulíka a predsedníčku strany Za ľudí Veroniku Remišovú. Nebudem komentovať, že RTVS pozvala v podstate dve vládne strany, ktoré tri roky likvidovali Slovensko, a to bez akejkoľvek opozičnej oponentúry. To akože Sulík rozbije vládu, nafotí sa bosý a už je opozičný? Podstatne dôležitejšie ale je, že Sulíka vraj bolelo hrdlo, tak poslal za seba náhradu - poslanca Braňa Gröhlinga. A v RTVS ani nemukli. A Gröhlinga pekne usadili vedľa Remišovej. Že zodpovedných za túto diskusnú reláciu hanba nefacká!," rozčúlil sa Fico.

VIDEO Bezprecedentný škandál: Brutálna CENZÚRA RTVS! Blahu nevpustili na diskusiu s Naďom
Odmietame tolerovať jednostrannú vojnovú propagandu Naďa, Hegera a Čaputovej vo verejnoprávnych médiách! Takto okomentovala strana Smer obrovské faux pas RTVS. Verejnoprávna TV totiž nepustila podpredsedu najsilnejšej strany na prednatáčanie... Čítať ďalej
24 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Blahu nepustili ani cez vrátnicu

Fico pripomenul, že keď vo februári tohoto roku nemohol prísť do relácie RTVS Marián Kéry, a to zo zdravotných dôvodov, podpredsedu strany Ľuboša Blahu, ktorý prišiel namiesto neho, pustili len po vrátnicu. "A nikto sa s ním ani nebavil,“ upozornil na silne medializovaný prípad.

Smer sa bude sťažovať aj oficiálnou cestou

Fico sa pýta, či už aj RTVS otvorene vyhlásila politickú vojnu Smeru. „RTVS sa správa ako poslušný sluha rozpadávajúcej sa koalície. V RTVS sa už ani nesnažia vyvolávať aspoň dojem rovnovážnosti a objektívnosti vo vysielaní,“ vyhlásil Fico vo videu s tým, že Smer sa bude na RTVS sťažovať aj oficiálnou cestou, aj keď to podľa neho nebude mať požadovaný efekt.

V médiách je panika ako v koalícii

„Priatelia, nestačíme sa čudovať, čo sa deje v médiách. Je v nich rovnaká panika ako vo vládnej koalícii, preto treba, a to najmä od RTVS, očakávať špinavosti najhrubšieho zrna, dodal Robert Fico. Pripájame celé vyhlásenie trojnásobného expremiéra vo videu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Hlas ľudu: Naď sa pos*al
Jarko Naď sa nám hrá na ministra obrany. Minister, neminister, Jarko sa zľakol. Chlapča sa nám od strachu z uja Blahu pokakalo. Dajte mu čistú plienočku. Neplačkaj, Jarko! Na, tu máš lietadielko Lietaj a zhadzuj bomby! Čo? Lietadielko je... Čítať ďalej
25 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik