Trojuholník smrti - Rusko - Čína - Kórea (VIDEO)
22 | 04 | 2023 I Milan Laca

Rusko vytvorilo „trojuholník smrti“, ktorý ohrozuje Spojené štáty.

InsideOver: Rusko, Severná Kórea a Čína vytvorili trojuholník smrti, ohrozujúci USA v Tichom oceáne.

Nový blok

Rusko sa stalo súčasťou bloku, ktorý predstavuje hrozbu pre Spojené štáty v indicko-pacifickej oblasti, píše Federico Giuliani v článku pre InsideOver.

V Berlíne pristálo ruské lietadlo: Dostalo špeciálne diplomatické povolenie, jeho účel je záhadou
V Berlíne v sobotu pristálo ruské lietadlo so špeciálnym diplomatickým povolením. Pre agentúru DPA to povedal hovorca nemeckých vzdušných síl, informuje TASR. Lietadlo odletelo do Berlína z Moskvy. Hovorca neuviedol žiadne podrobnosti o... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Ivan Mihale/tasr
Spojili sa...
"Ak sa pozrieme na akúkoľvek geografickú mapu, ľahko nájdeme trojuholník smrti v Tichom oceáne. Pozostáva z Číny, Severnej Kórey a, samozrejme, Ruska," píše sa v článku. Pchjongjang a Moskva sú, podľa autora, až príliš radi, keď zvyšujú tlak na Washington. Snažia sa skomplikovať život administratíve Joea Bidena, ktorá je nútená pozorne sledovať vývoj ukrajinského scenára, aj akcie vo východnej Ázii.
Cvičia

Ruská tichomorská flotila so sídlom vo Vladivostoku, začala  rozsiahle cvičenia v pobrežných oblastiach Ďalekého východu. Kremeľ k tomuto kroku pristúpil v čase vysokého napätia s NATO, ktoré v posledných mesiacoch vzbudzovalo dojem, že chce rozšíriť svoju vojenskú prítomnosť v Tichom oceáne,“ poznamenáva autor.

Rusko-čínske cvičenia

Čo urobia?

Giuliani dospel k záveru, že spomínaný „trojuholník smrti“ je pre Washington veľký. Čína, Rusko a Severná Kórea podnikli kroky, ktoré nútia amerických veliteľov prehodnotiť svoje operačné plány, uzatvára autor.

Čína straší vo vesmíre
Čína vyvíja kybernetické zbrane, na zasiahnutie nepriateľských satelitov. Čína pripravuje kybernetické zbrane, aby získala kontrolu nad nepriateľskými satelitmi, čo by ich mohlo urobiť nepoužiteľnými na prenos dát alebo vojnový dohľad. Uvádza sa... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme