SNS pozvala Smer a Hlas na rokovanie. Kedy sa má konať?
22 | 04 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Mimoparlamentná SNS pozvala predsedov Smeru-SD Roberta Fica a Hlasu-SD Petra Pellegriniho na spoločné stretnutie v stredu 26. apríla o 13.00 h. Diskutovať chce o postupoch, ktoré majú viesť k stabilnej vláde. TASR o tom informovala hovorkyňa SNS Zuzana Škopcová.

"SNS ponúkla predsedovi strany Hlas-SD, že sa súčasne v stredu pripojí svojím podpisom k jeho Národnej petícii za zmenu. Od predmetného stretnutia SNS očakáva, že sa bude diskutovať o jasných pozíciách politických strán, ktoré môžu byť v budúcnosti dôležité pri postojoch zahranično-politických a vnútroštátnych otázkach," uviedla.

V prvom kole navrhuje "nezávislé politické stretnutie strán, ktoré majú predpoklad vyhrať parlamentné voľby a zostavovať vládu". SNS má záujem na zlepšovaní komunikácie medzi Smerom-SD a Hlasom-SD. Cieľom stretnutí má byť deklarácia postojov a hodnôt. Verejnosti chce SNS ukázať, že sú politické strany, ktoré dokážu hľadať programové prieniky.

EURÓPA PADÁ „NA DNO BAHNA“ – Západ zabudol na skrytý tromf Ruska
Iniciatíva nemeckého vicekancelára Roberta Habecka sa môže kruto vypomstiť celej Európskej únii. Takýto záver urobili analytici čínskej publikácie „Finance Ifeng“. Nie je to tak dávno, keď nemecký politik vyzval vedenie EÚ, aby do jedenásteho... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme