Čo tí Rumuni nevymyslia! Muži, TOTO musíte VIDIEŤ!
22 | 04 | 2023 I Ivan Mihale

Tento šport zrejme poteší oko nehedného chlapa. Rumunská organizácia MMA totiž prichádza na trh s novinkou.

"Potom, čo rumunská organizácia bojových športov RXF priniesla na trh súťaženie vo fackovaní, prichádza RXF MMA s novinkou, ktorá zrejme nájde obľubu predovšetkým u mužskej časti publika. Nová ženská športová disciplína sa dostala na ten najvyšší level, keď plieskanie po zadkočkoch zažilo na radosť organizátorov aj šampionát, z ktorého si môžete pozrieť krátke upútavky." Píšu Topky .


Nová disciplína?

Pre veľký úspech a množstvo pozitívnych ohlasov sa už teraz môžu fanúšikovia tešiť na ďalšie galavečery. Že bola nová disciplína už otestovaná v reálnych súťaźiach sa môžete presvedčiť na priložených fotografiách a videách zo zaujímavých športových zápolení. 


Andrej Danko si na obed "treskol" a prosí o pomoc
Ak viete, ozvite sa predsedovi SNS. Priam vás vo svojom statuse o to prosí. "Treska v majonéze ma dnes zachránila. Nestihol som obed. Je to naša jedinečná slovenská špecialita. Málokto však vie, že pomer jednotlivých surovín na objednávku vymyslel... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme