Predpovede šamana : Západ zažije zákon odplaty
22 | 04 | 2023 I Milan Laca

Proroctvá najmocnejšieho jakutského šamana o Rusku a Západe sa napĺňajú.

„Šamani sú kozmický fenomén. Mimozemšťania z vesmíru z nás urobili šamanov. A tamburína je symbolom vesmíru" - povedal starý šaman Savej, jeden z najmocnejších šamanov na svete, krátko pred smrťou. Zanechal veľa proroctiev o osude Ruska a niečo sa už začína napĺňať.

Biely šaman

V Jakutsku je veľa šamanov. Ale tých, ktorí majú dovolené komunikovať s duchmi svojich predkov, je len pár. Šamani sú bieli a čierni. Prví hovoria s horným svetom, duchmi Aiyya, a čierni s dolným svetom, s duchmi Abas. Bieli sú zodpovední za obrady. Čierni sú na liečenie. Ublížiť však nemôžu - to je hlavné pravidlo šamana.

Ako sa zbaviť KLIATBY?
Prekliatie. Podľa väčšiny z nás patrí do rozprávok, legiend a povestí. Lenže spôsobov, ako na človeka uvaliť kliatbu je niekoľko. A vlastne keby len na človeka. Prekliate sú celé generácie rodín, či nehnuteľností. Návod, ako na to vám samozrejme... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Starý otec

Starý otec Savej bol najznámejším šamanom Jakutov. Dosiahol úroveň dvanásteho neba (tieto úrovne sú len tri: 7., 9. a 12.,  to je najvyššia). Preto mohol vidieť osud nielen svojho ľudu, ale celých štátov. Bol mu odhalený celý vesmír. Zomrel v roku 2013. Ale ľudia veria, že sa niekedy objaví, aby pomohol svojim ľuďom.

Pustovník

Územie Jakutska je obrovské a keď sa tam schováte, je ťažké vás nájsť. Preto sa starý otec Savej rozhodol odísť do tajgy, aby žil sám. Tento šaman komunikoval s duchmi a dokázal predvídať budúcnosť cez prizmu súčasnosti. Savejovi v tom pomohli rituálne tance.

Jasnovidec: Poľsko sa zapojí do vojny!
Poľsko sa bude musieť zúčastniť na vojnových akciách. To je predpoveď jasnovidca Krzysztofa Jackowského pre stránku Interia. Uviedol aj konkrétne dátumy a miesta v krajine, kde by sa tieto udalosti mali stať Len straší? Jasnovidec Krzysztof... Čítať ďalej
24 | 03 | 2023 | Milan Laca

Osud Grónska a zemetrasenia

V roku 2010 vedci verili, že čoskoro sa začne globálne otepľovanie a v Grónsku sa roztopia ľadovce. Šaman Savej tam išiel a rozprával sa s duchmi. Potom povedal, že ľadovce v tejto krajine zostanú ďalších 500 rokov.

Európa

V roku 2007 povedal, že o 40 rokov sa začnú v Európe silné zemetrasenia. Spojené štáty budú o 50 rokov pokryté vodou (budú záplavy a cunami). Teda v roku 2047, respektíve 2057. Vo všeobecnosti však do roku 2050 nenastanú žiadne obzvlášť silné kataklizmy.

Mimozemšťania

Podľa Saveja, na našej planéte už dlho žijú bytosti z iných svetov. Sám ich videl a duchovia mu povedali veľa vecí o životnom štýle týchto mimozemšťanov. Žijú na Zemi už dlhú dobu, postupne na ňu prichádzajú niekoľko storočí za sebou, starajú sa o ľudstvo, vykonávajú experimenty. Ale len málo ľudí videlo tieto tvory,  starostlivo maskujú svoju prítomnosť. Povedal, že ich sledoval. Zaujímavé je, že napriek rozdielom medzi mužmi a ženami, mali mimozemšťania zakázané medzi nimi komunikovať. Tvrdil, že mimozemšťania veria v nejakého svojho Boha a boja sa ho. Chceli vymazať Rusko z povrchu planéty. Táto krajina je však pod mocnou ochranou Boha (nášho, alebo ich Boha

Osud Ruska

„Rusku sa nič nestane. Mimozemšťania lietajú, lietajú každú noc," vyhlásil šaman. Povedali tiež, že v Rusku do roku 2030 nastane nejaký zlom. Savej prorokoval Rusku veľmi priaznivú budúcnosť. Naša krajina vydrží, zostane silná a úspešná, pretože má ochranu Božských síl. Podľa neho, štát získa nové hranice. „ Budú nové vody, veľmi bohaté, budú nové rieky, jazerá, moria. Rusko bude bohaté. Duchovia pomôžu, povedú ho. Kto bude žiť do polovice storočia, uvidí," tvrdil šaman.

Západ

Západné krajiny to však budú mať ťažké. Vlády týchto krajín zažijú zákon odplaty, bumerangový efekt, ktorý nakoniec privedie všetko na svoje miesto.

Čo bude po ňom

Savej zomrel v novembri 2013. Povedal, že po jeho smrti sa na území Ukrajiny začnú boje, dôjde k mnohým úmrtiam civilistov. A skutočne, o rok neskôr sa na Ukrajine začal Euromajdan. Čo sa stane nakoniec s Ukrajinou, nepovedal. 

Desať dôvodov, prečo je budúcnosť Zeme zrejme lepšia, ako si myslíte
Desať grafov v tomto článku ukazuje, že možno po prvý raz v histórii ľudstva je naša budúcnosť lepšia, než si väčšina z nás myslí. Môžeme to skutočne chápať ako prínos pre ľudstvo alebo je to signál k deštrukcii? Posúdenie necháme na vás, milí... Čítať ďalej
23 | 03 | 2023 | Tibor Malý

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme