Kotlebovci na tradičnej akcii hovorili o ŠIKANÓZNYCH nariadeniach zo strany EÚ
23 | 04 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Ľudovej strany Naše Slovensko Marian Kotleba sa na svojom facebooku pochválil, že sa zúčastnil tradičnej najväčšej sásovskej akcie s názvom Otváranie Bánoša.

Na Bánoši som nakúpil produkty od slovenských pestovateľov a chovateľov, dohodol zákazku pre remeselníkov, aj podporil družstvo kamarátov haluškárov. Takto si predstavujem spojenie príjemného s užitočným,“ píše Kotleba.

Podľa Kotlebových slov sa ho farmári najčastejšie pýtali, kedy prestane nezmyselné obmedzovanie ich práce zo strany Európskej únie. Píše, že mu hovorili o „šikanóznych nariadeniach a doslova zdravému rozumu sa priečiacich predpisoch“. Kotleba im na to podľa svojich slov odpovedal, že „Európska únia je vedená šialencami a ich šialenstvo sa nedá zastaviť“. Ak sa chceme ako národ zachrániť, musíme z EÚ čo najskôr odísť, myslí si Kotleba.

Predsedu ĽSNS podľa jeho slov prekvapilo, keď dnes na Bánoši „všetci, s ktorými sme túto tému preberali, súhlasili, že jediná záchrana je vystúpenie z Európskej únie“.

Na Slovensku sa pri príležitosti Dňa Zeme uskutočnia viaceré akcie
Po celom Slovensku sa pri príležitosti Dňa Zeme uskutočnia v sobotu viaceré akcie. V Bratislave na Námestí SNP bude aj Pochod za klímu, ktorý bude pokračovať pred parlament. Aktivisti zároveň v sobotu organizujú protest Neb(p)erte nám klímu v... Čítať ďalej
22 | 04 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik