Stranícka privatizácia Slovenského pozemkového fondu
21 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Slovenský pozemkový fond (SPF) chcú ovládnuť opäť „Hegero – Matovičovci.“ Upozorňuje verejnosť cez sociálnu sieť  Richard Takáč - poslanec NR SR.

"Po Maroszovi, ktorý v SPF narobil akurát tak chaos, má na jeho stoličku zasadnúť jeho spolužiak Peter Marušák, ktorého na fonde stihol zamestnať." Pokračuje autor statusu.

Dosť slabá kvalifikácia

"Ako dosadený spolupracovník je priamo spoluzodpovedný za vzniknutý stav a chaos na pozemkovom fonde. Nehovoriac o jeho klamaní počas výberového konania, o konflikte záujmov a o fakte, že z kandidátov bol ten s najhoršími manažérskymi skúsenosťami." Píše Richard takáč.

Výzva Vlčanovi

"Vyzývam agroministra Samuela Vlčana, aby neodporúčal Vláde SR vymenovať Petra Marušáka za generálneho riaditeľa Slovenského pozemkového fondu." Týmito slovami sa nami citovaný status končí.

Ľuboš Blaha: ČAPUTOVÁ S LIPŠICOM MUSIA OKAMŽITE ODSTÚPIŤ - KRYLI ŤAŽKÝ ZLOČIN!
ČAPUTOVÁ S LIPŠICOM MUSIA OKAMŽITE ODSTÚPIŤ - KRYLI ŤAŽKÝ ZLOČIN! Tvrdí na sociálnej sieti Telegram, Ľuboš Blaha, poslanec NR SR, za stranu SMER - SSD. "Je vymaľované. Dnes sa definitívne potvrdilo, že všetka špina, ktorú Lipšic so svojimi... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme