Slovenský mainstream stojí proti Slovensku v nevyhlásenej vojne
22 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Médiá a ich vlastníci zjavne panikária. Smer je na čele prieskumov a tak sa ho všetky telky snažia vygumovať z verejného priestoru." Píše na sociálnej sieti Ľuboš Blaha za Smer - SSD.

"Všimnite si (nabáda autor statusu čitateľa), kto bude diskutovať vo víkendových politických reláciách. Za akože-opozíciu to bude dvakrát Hlas a potom SaS a PS.

Za Smer nikto, veď sme len najsilnejšia strana na Slovensku. Včera u Dibákovej Pellegrini, zajtra u Jančkárovej Pellegrini a pozajtra u Dírera Pellegrini."

Mainstream SMER z diskusií "demokraticky" vygumoval

"Len pripomínam, že minulý víkend mal Smer v debatách iba jedného zástupcu a víkend pred Veľkou nocou žiadneho. Snažia sa Smer vylúčiť, ako len môžu. Naše tlačovky na TA3 prerušujú, kým trojpercentný Heger môže tárať, čo mu hrdlo ráči. Miestnemu psychopatovi Matovičovi dávajú kráľovský priestor a ešte ho aj pozvú do Markízy, aby tam mohol propagovať všetky svoje atómofky, ktoré mohol tri roky realizovať, ale on je natoľko retardovaný, že si povedal, že ich bude realizovať až v ďalších voľbách - no never mu. Pokračuje v desivom konštatovaní žurnalistickej "vyváženosti" na Slovensku Ľuboš Blaha. 

Ďalší exot miláčikom mainstreamu

"Asi tak, ako ožran Šeliga, ktorý dnes prešiel k Demokratom a na tlačovke kopal do Smeru. Vraj Rusko a totalita a tak. Chaloš zjavne zabudol na to, že to bolo počas ich vlády, kedy tu ľuďom brali ľudské práva a nútili ich očkovať; kedy tu zatvárali opozičné médiá a nechali umierať opozičných predstaviteľov vo väzbách." 

"Tri roky tu budovali liberálnu totalitu a dnes strašia Smerom, ktorý nikdy nikomu na slobodu nesiahol. A demokraciu vždy bránil. Ale čo čakať od Šeligu - politická skapacina zobrala pod pazuchu svoju Jaňulu a šup k ďalším skapacinám na čele s Hegerom... Nuly." 

"Médiá nás chcú zničiť. Nemajú šancu" - avizuje na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

Stranícka privatizácia Slovenského pozemkového fondu
Slovenský pozemkový fond (SPF) chcú ovládnuť opäť „Hegero – Matovičovci.“ Upozorňuje verejnosť cez sociálnu sieť Richard Takáč - poslanec NR SR. "Po Maroszovi, ktorý v SPF narobil akurát tak chaos, má na jeho stoličku zasadnúť jeho spolužiak... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme