Robia z nás žobrákov Európy
23 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Je to výsledok "Matovičovo-Hegerovej vlády!" To tvrdí poslanec NR SR a politik Hnutia Republika Milan Mazurek.

"Susedia platia za potraviny skoro o 30percent menej a majú výrazne vyššie platy! NAVYŠE v tom istom obchodnom reťazci. Toto im Matovič, Heger, Sulík a Kollár dovolili." Pripomína Mazurek.

Rehocú sa poddaným do tváre

"Zdierajú nás ako otrokov a smejú sa nám do tváre, keď tvrdíme, že sa to dá robiť aj inak. Že ľudia môžu žiť dôstojný život a mať normálne ceny potravín.

Dá sa to v Poľsku? Vedia to v Maďarsku? Menej platia dokonca aj v Rakúsku a Česku! Len u nás trieme bezprecedentnú biedu." Píše Milan Mazurek.

Verejnmý prísľub?

"Hnutie REPUBLIKA  s týmto skoncuje pri prvej príležitosti. Nedovolíme reťazcom a bankám, aby ľudí zdierali do posledného eura a ešte pri tom nevýslovne klamali! Vieme ako na to:

Sme hlasom Slovenska, máme riešenia, máme ľudí a máme odvahu sa systému postaviť! Zmeňme spoločne Slovensko pre nás všetkých." Vyzýva poslanec Milan Mazurek.

Toto liberálov vytočí: Zatváranie kostolov sa nepáči ESĽP
Hoci politici bývalej vládnej koalície by boli najradšej, keby sa nad covidom „zavrela voda“, Európsky súd pre ľudské práve (ESĽP) rieši aj sťažnosť bývalého predsedu KDH a veľvyslanca EÚ pre náboženskú slobodu Jána Figeľa. Ten sa pred dvoma rokmi... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik