Prezidentka likviduje odborníkov
22 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Pod týmto titulkom napísal status na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok, poslanec NR SR a politik strany HLAS- SD.

"Prezidentka Čaputová odvolala rektorku Akadémie policajného zboru, profesorku Luciu Kurilovskú, ktorá pozdvihla úroveň akadémie na vysokú úroveň a prinavrátila jej dôveru po korupčných škandáloch predchádzajúceho vedenia.

Urobila tak aj napriek výzvam akademickej obce, ktorá profesorke vyjadrila plnú podporu." Píše autor statusu.

A čo tak Mikulec?

"Prezidentka sa rozhodla vyhovieť Mikulcovi, ktorý je podozrivý zo série zločinov na ktoré opakovane, upozorňujem a opakovane, podávam trestné oznámenia." Nadhadzuje iné personálnu tému Matúš Šutaj Eštok.

Ďalšie zo série zlých

"Toto rozhodnutie prezidentky považujem za ďalšie nešťastné rozhodnutie v jej sérii zlých rozhodnutí z poslednej doby." Končí svoju poznámku autor statusu.

Stranícka privatizácia Slovenského pozemkového fondu
Slovenský pozemkový fond (SPF) chcú ovládnuť opäť „Hegero – Matovičovci.“ Upozorňuje verejnosť cez sociálnu sieť Richard Takáč - poslanec NR SR. "Po Maroszovi, ktorý v SPF narobil akurát tak chaos, má na jeho stoličku zasadnúť jeho spolužiak... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme