Politológ Chmelár: Progresívci by sa mali priznať! (FOTO)
21 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Progresívci by sa namiesto toho falošného obviňovania mali radšej priznať," tvrdí na sociálnej sieti politológ Eduard Chmelár a vysvetľuje tiež, k čomu by sa mali priznať!

"Ak chcete vedieť, prečo sa Progresívne Slovensko tak vehementne bráni autonómnej európskej zahraničnej politike, tak sa pozrite na to, čo má podpredseda PS Tomáš Valášek pri živom vysielaní v pravom dolnom rohu," zdôrazňuje Eduard Chmelár na sociálnej sieti.

"Toto by si mali všímať slovenské médiá namiesto tých kecov o tom, že keď chce opozícia vnímať zložitosť globálnej situácie v celom spektre štyroch svetových strán, tak spochybňuje našu zahraničnú orientáciu," myslí si Chmelár.

"Je to podobná hlúposť, ako keby vám manželka vyčítala neveru za to, že sa rozprávate s inou ženou. Neviem si predstaviť, že by si nejaký americký senátor alebo poslanec Bundestagu vystavoval doma vlajočku cudzieho štátu," vysvetľuje politológ.

"Nič tak nepoškodzuje naše národné záujmy a nič tak nespochybňuje našu lojalitu k Európe ako toto servilné správanie k hegemónii USA. Progresívci by namiesto toho falošného obviňovania mali radšej priznať, že nie sú proeurópski, ale proamerickí," konštatuje Chmelár v závere príspevku na sociálnej sieti.

FOTO: Facebook: Eduard Chmelár

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik