Nadrogované batoľa z Brezna pobúrilo aj Česko
21 | 04 | 2023 I Eka Balaskova

Vo štvrtok 20. apríla našli záchranári v Brezne dvojročné dieťa bez reakcií. Keď ho vyšetrili, prišlo otrasné zistenie - batoľa bolo pod vplyvom drog. Z prípadu dieťaťa intoxikovaného pervitínom je v šoku aj česká verejnosť.

Matka, ktorá zavolala záchranárov tvrdí, že doma drogy nemá. Záchranárom ani len vo sne nenapadlo, že by šlo o intoxikáciu pervitínom, pôvodné podozrenie bolo na úplne inú diagnózu. Prípad už má v rukách brezniansky ÚPSVaR. Legalizácia drog, o ktorej hovoria niektoré politické strany, by v nevyhnutnom prípade priniesla ďaleko viac aj takýchto nechutných prípadov.

Kto ho teda nadrogoval?

Záchranárov zavolala matka dieťaťa. Tá podľa serveru novinky.cz tvrdí, že v byte žiadne drogy nemali. Prvé podozrenie záchranárov o stave dieťaťa vo vážnom stave padlo na epileptický záchvat. Odbery

„Na kliniku sme prijali dieťa s poruchami vedomia. V rámci štandardného postupu bolo vykonané toxikologické vyšetrenie, ktoré ukázalo podozrenie na intoxikáciu psychotropnými látkami,“ povedala hovorkyňa detskej fakultnej nemocnice v Banskej Bystrici Jana Petríková.

Za TOTO policajti Spišiaka NEPOCHVÁLIA! (VIDEO)
Podľa predsedu Smeru s ním do Progresívneho Slovenska prichádza Oszkár Világi. Jaroslavovi Spišiakovi, pretože o ňom je reč, tu bola v minulosti vybudovaná povesť akéhosi „slovenského Cattaniho“. Že chce ako progresívec zahlasovať za registrované... Čítať ďalej
01 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Prípad už je na „sociálke“

"Kolegovia preverujú všetky okolnosti a prípad sme postúpili úradu práce, sociálnych vecí a rodiny," uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

Vedenie mesta, sociálny odbor ani mestskí policajti pritom nemajú žiadne informácie o tom, že by v rodine dochádzalo k zanedbávaniu starostlivosti o dieťa.

Chceme legalizáciu drog?

"Liberálni extrémisti podporovaní západom pokračujú v pripravenom scenári rozkladu Slovenska. Po migrantoch, LGBT, riadenom rozklade národnej ekonomiky a šikanovaní normálnych občanov otvorili v národnej rade ďalšiu tému a tou je legalizácia drog," písala už pred poldruha rokom podpredsedníčka SNS Kramplová Podľa nej im nezáleží na tom, či to dnes bude marihuana alebo tvrdé drogy.

"Z ich pohľadu je dôležité to, ako ďaleko dokážu posunúť hranicu dnes a kam ju budú proti vôli väčšiny národa schopní posunúť zajtra," doplnila Kramplová.

Nuž dúfajme, že týmto smerom hranicu nik z parlamentu posúvať nechcel, no aj to by nevyhnutne priniesla legalizácia drog.

Cynickí liberálni extrémisti v hybridnej vojne proti Slovensku
Vo svojom najnovšom statuse sa Mgr Dagmar Kramplová, krajská predsedníčka SNS, zamýšľa nad tým, aký je najnovší spôsob rozkladu Slovenska. Chceme legalizáciu drog? "Liberálni extrémisti podporovaní západom pokračujú v pripravenom scenári rozkladu... Čítať ďalej
01 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme