"Matovič s Hegerom učia koňa nežrať"
21 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Neverili sme vlastným očiam, keď sme sa pozerali na tlačovú konferenciu, na ktorej sa vláda chválila tým, že má nízky deficit, lebo inflácia a vyššie odvody od ľudí." Povedal na úvod tlačovky Smeru - SSD jeho predseda Robert Fico.

Okrem iného zaujal aj výrokom, že "Matovič s Hegerom spolu od roku 2022 učili koňa nežrať."

Vysvetlenie

"Čo sa teda stalo? Čo je na druhej strane tých čísel podľa Hegera pozitívnych?" Pýta sa Robert Fico. Dodáva, že "vystavujú si vysvedčenia ako poloblázni a ukazujú ich skrachovanej krajine."

Sú to chorí ľudia

"Len chorý človek môže povedať, že sa teší z nízkeho deficitu a pritom vie, na čom ten nízky deficit vznikol. Aký hlupák sa môže chváliť číslom dve percentá, keď zničil celú krajinu? Veď rozpočet je ekonomický nástroj, nie politický cieľ." Pokračoval Robert Fico.

Tlačová beseda bola obsahovo rozsiahlejšia, jej záznam vám tiež ponúkame

Milan Uhrík takmer na titulke prominentného čínskeho webu
"Európski zákonodarcovia požadujú autonómny a kooperatívny prístup EÚ k Číne" píše popredný spravodajský web Číny, určený na export správ do zahraničia english.news.cn v článku, v ktorom venuje veľký priestor aj europoslancovi a predsedovi Hnutia... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme