Budaj si berie z Hegera príklad - multifunkčnosť
21 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Minister Ján Budaj je skutočný "stachanovec". Pre mladších - členovia hnutia sa usilovali o dosiahnutie mimoriadnych pracovných výkonov v niekdajšom Sovietskom zväze. Funguje na čele až troch politických strán naraz. Všimol si to politológ Joži Lenč a pridal k tomu postreh na sociálnej sieti.

"UNIVERZÁLNY ČLEN PREDSEDNÍCTVA" - píše o Budajovi politológ.

Podobenstvo

"Pred viac než tridsiatimi rokmi natočili prvý film zo série Univerzálny vojak. V rovnakom čase sa pomaly oživovala na čas prerušená politická kariéra Jána Budaja." Uvádza čitateľa do témy politológ.

Po tridsiatich rokoch dosiahol politický vrchol

Jožo Lenč pridáva aj výpočet straníckej multifunkčnosti Jána Budaja. "Je nielen ministrom (hoc už len dočasne povereným), no súčasne je aj predsedom ministrany Zmena zdola a hlavne členom (aspoň na "internete") predsedníctva ďalších dvoch politických strán. OĽaNO s. r. o., kde až do odvolania Hegerovej vlády zastával pozícii najaktívnejšieho figového listu pri zakryvani skutočnej podoby a zmyslu tohto podnikateľského projektu Igora Matoviča a Demokratov, ktorí demokraticky akceptujú, že demokrat je vo vedení dvoch (troch) strán."

Univerzálny Budaj

Politológ Jožo Lenč dáva do "pľacu" nasledujúci tip majiteľom politických strán:

"Ak sa pred voľbami nepodarí "demokratickej pravici" proces zjednocovania, mohli by to nahradiť aspoň tým, že vo všetkých stranách bude v predsedníctve univerzálny Ján Budaj."

Génius Matovič, multitalent Heger a ich guru Čaputová
"V roku 2019 nám tu vyrástol úžasný politický talent Zuzana Čaputová. Toto tvrdila pani Tódová už aj skôr, ale potvrdila svoje slová aj v relácii „Večera s Havranom“, ktorá bola odvysielaná dňa 18. apríla 2023 na RTVS. Tak sa skúsme pozrieť, ako... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme