Branislav Becík o "bande zapredancov"
21 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Na sociálnej sieti sa rozhneval aj Branislav Becík, v súčasnej dobe Nitriansky župan, politik HLASU a ľudovo povedané - gazda, poľnohospodár. Dopálilo ho, ako vláda reaguje na podnety "zdola".

"Neschopný OĽANO minister pôdohospodárstva – nominant Matoviča a Hegera, ktorí položili slovenský národ na kolená - mi odkazuje, že moje pripomienky, návrhy a riešenia, ako ochrániť slovenský národ od kontaminovanej a zdraviu škodlivej pšenice, nie sú pre jeho rezort prioritou!" Rozhorčuje sa Becík.

Ochrana zdravia?

"Samozrejme, nato sme si už zvykli, že ochrana zdravia slovenských občanov túto bandu zapredancov nezaujíma a nikdy ani nezaujímala! Konštatuje Branislav Becík

Viac vo videu

"Matovič s Hegerom učia koňa nežrať"
"Neverili sme vlastným očiam, keď sme sa pozerali na tlačovú konferenciu, na ktorej sa vláda chválila tým, že má nízky deficit, lebo inflácia a vyššie odvody od ľudí." Povedal na úvod tlačovky Smeru - SSD jeho predseda Robert Fico. Okrem iného... Čítať ďalej
21 | 04 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme