Ak viete, ozvite sa predsedovi SNS. Priam vás vo svojom statuse o to prosí.
"Treska v majonéze ma dnes zachránila. Nestihol som obed. Je to naša jedinečná slovenská špecialita. Málokto však vie, že pomer jednotlivých surovín na objednávku vymyslel kuchár a cukrár bratislavského hotela Carlton Boško." Píše Andrej Danko.
"Nikde sa nevieme nič relevantné dopátrať o pánovi Boškovi. Dokonca niekde píšu, že bol Július inde Jozef.
Prosíme vás, ak ktokoľvek vie čokoľvek o pánovi Boškovi, pošlite nám o ňom údaje na [email protected]. Pomôžte nám s informáciami. Ďakujeme
S úctou, Andrej."
Ak teda niekto niečo vie - nech sa páči. Slovenská "treska" je predsa nadgeneračný fenomén.
Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.
Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme