Matúš Šutaj Eštok: Heger je hanbou Slovenska
20 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Heger ja hanbou Slovenska," myslí si Matúš Šutaj Eštok (Hlas - SD), poslanec NR SR.

"Predstavte si krajinu, kde najznámejší kajúcnik a zločinec, ktorý dodnes nie je stíhaný za prepranie ukradnutých 18 miliónov eur natára niečo na uznávaného guvernéra Národnej banky a ten je odsúdený bez súdu a vypočutia, len na základe tvrdenia tohto zločinca. Žiadna predstava, len slovenská REALITA," píše Heger na sociálnej sieti.

"Predstavte si, že nám bude vládnuť do septembra premiér, ktorý bol odvolaný už minulý rok. Že bude premiér človek, ktorý nemá politické krytie, že si založí stranu, ktorej bude za peniaze nás všetkých bude robiť predvolebnú kampaň. Znova žiadna fikcia, slovenská REALITA. No poviem Vám, že Slovensko je krásna krajina, ale takú hanbu akú jej robí teraz Heger s jeho “demokratmi" Slovensko ešte nazažilo," dodáva Šutaj Eštok.

Podľa poslanca NR SR, Matúša Šutaja Eštoka nejde o žiadnu fikciu, len zhrnutie toho čo sa tu deje.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik