Ľuboš Blaha: ČAPUTOVÁ S LIPŠICOM MUSIA OKAMŽITE ODSTÚPIŤ - KRYLI ŤAŽKÝ ZLOČIN!
20 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

ČAPUTOVÁ S LIPŠICOM MUSIA OKAMŽITE ODSTÚPIŤ - KRYLI ŤAŽKÝ ZLOČIN! Tvrdí na sociálnej sieti Telegram, Ľuboš Blaha, poslanec NR SR, za stranu SMER - SSD.

"Je vymaľované. Dnes sa definitívne potvrdilo, že všetka špina, ktorú Lipšic so svojimi čurillovskými besnými psami kydali na Smer, je vymyslená. Šach-mat," tvrdí Ľuboš Blaha na Telegrame.

Názor Ľuboša Blahu zhrnutý do 15. bodov, prinášame v plnom znení.

1. Robert Fico dnes na tlačovke Smeru pustil zvukové záznamy, na ktorých sa Čurillovcom Imrecze priznáva, že nikdy na žiadnom stretnutí u Fica ohľadom Kiskových daňových podvodov nebol. 

2. Potom si ho vzali Čurillovci do parády a o dva týždne Imrecze vypovedá, že na takomto stretnutí bol a dokonca si pamätá aj to, že auto, na ktorom tam údajne dofrčal, bolo strieborný Volkswagen.

3. Vtipné na tom je, že ďalšia nahrávka dosvedčuje, že Čurillovci tlačia Imreczemu do hlavy, že došiel na striebornom Volkswagene a Imrecze im odvetí, že v živote v striebornom Volkswagene nesedel. 

4. Zjavne ho Čurillovci presvedčili - oni si pamätajú lepšie. Nahrávky dosvedčujú, že si to celé vymysleli a Imrecze sa to naučil naspamäť. Aby mohli obviniť lídra Smeru.

5. Spomeňte si - na tejto krivej výpovedi Imreczeho stála celá minuloročná kauza, čo chceli Roberta Fica strčiť do väzby. A Roba Kaliňáka tam aj strčili.

Fico opätovne upozorňuje na manipulovanie výpovedí spolupracujúcich obvinených
Predseda opozičného Smeru-SD Robert Fico opätovne upozornil na manipulovanie výpovedí spolupracujúcich obvinených policajtmi Národnej kriminálnej agentúry (NAKA). Dokazovať to majú zverejnené nahrávky. Vyplýva to z jeho vyjadrení počas štvrtkovej... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

6. Trčali by tam dodnes. Taký bol plán. Zavrieť opozíciu, zničiť Smer a ukradnúť voľby. Čurillovci spracujú Imreczeho, ten odrapká, čo mu pripravia, znížia mu trest a bude po Smere - o toto im išlo. 

7. Ide o ťažký zločin. Čurillovci, Matovič aj Lipšic by mali ísť okamžite do basy. Zneužívajú svoje právomoci verejných činiteľov na politický lynč. Toto je jasný dôkaz.

8. Len pripomínam, že v tom má prsty aj Čaputová, ktorá sa Čurillovcov verejne zastala - aj keď tie zvery chceli zabíjať deti a zapaľovať auto inej vyšetrovateľke.

9. Bola to Čaputová, pre ktorú robil Kubina a pomáhal jej ako jej zamestnanec zarezávať referendum. Ten istý Kubina z Lipšicovej bývalej právnej kancelárie dnes robí advokáta Čurillovcov. Aké náhody.

10. Dnes sa nad všetky pochybnosti preukázalo, že Čurillovci manipulovali trestné stíhanie tak, aby zničili Smer. Dovydierali Imreczeho, aby krivo svedčil. Žeby s vedomím prezidentky?

Fico: NIE, PUTINA BY SOM NEZATKOL, je to absurdné! (VIDEO)
Líder preferenčne najsilnejšej politickej strany na Slovensku Smer-SSD Robert Fico sa na tlačovej konferencii vyjadril k absurdnej novinárskej otázke: "Čo by ste urobili, keby k nám prišiel Putin, na ktorého je vydaný medzinárodný... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

11. Čo povie teraz Čaputová? Týchto gaunerov ona obhajovala! A aj kvôli takýmto zverom zomreli vo väzbe generál Lučanský či advokát Krivočenko.

12. Áno, aj Čaputová má na rukách krv. A po dnešku by mala okamžite odstúpiť. Spolu s Lipšicom, Hamranom a celým Matovičovým gestapom. 

13. Ak budú ešte aj dnešné škandalózne odhalenie liberálne médiá ututlávať, potom sa stávajú spolupáchateľmi zločinu. 

14. A ak bude aj po dnešku Čaputová čušať, priznáva tým svoju vinu. Donekonečna im pripomínajme Dostojevského - po zločine prichádza trest.

15. Po dnešku na Slovensku nesmie ostať kameň na kameni. Gangstri ukradli štát, aby zničili opozíciu - a dnes im to celé popadalo na hlavu. 

Prosím, keď uvidíte Lipšica utekať na letisko, zastavte ho. Asi letí domov do USA, aby unikol spravodlivému trestu. Po dnešku vie, že skončil.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik