Hlas ľudu: Fico by Putina nezatkol
20 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Fico by Putina nezatkol, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka, Mária Škultétyová.

V úvode k najnovšiemu videu Fico píše. Naši slovenskí novinári sú “úžasní“. Keď si už myslíte, že sa nedá prísť  s väčšou hlúposťou, oni sa vždy prekonajú a nás zaskočia. Odpovedať ÁNO na zatknutie Putina na území Slovenska je z ríše rozprávok a nemá nič spoločné so zdravým rozumom. Len si predstavte, čo by zatknutie svetového lídra jadrovej mocnosti mohlo Slovensku spôsobiť.

A vo svojich úvahách pokračuje v krátkom videu.

Fico: NIE, PUTINA BY SOM NEZATKOL, je to absurdné! (VIDEO)
Líder preferenčne najsilnejšej politickej strany na Slovensku Smer-SSD Robert Fico sa na tlačovej konferencii vyjadril k absurdnej novinárskej otázke: "Čo by ste urobili, keby k nám prišiel Putin, na ktorého je vydaný medzinárodný... Čítať ďalej
20 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Hovorí, že teraz povie niečo, čo ho možno bude mrzieť. Včera v jednom rozhovore dostal otázku, či by zatkol Putina, keby prišiel na Slovensko. Lebo je na neho vydaný medzinárodný zatykač. Odpovedal, že to je hypotetická otázka, že na taký nezmysel nebude reagovať. Keďže mal pocit, že sa nedostatočne vyjadril,  dnes to upresnil.  Keby aj na amerického prezidenta bol vydaný zatykač, pozvali by sme ho na návštevu a prišiel by na Slovensko, tak ho nemôžeme zatknúť.  Túto hlúpu otázku dostali aj traja politici v televíznej diskusii. V zostrihu počujeme, že  Cigáńiková by ho zatkla, dokonca aj mimo Slovenska. Podľa Šipoša si nič iné nezaslúži a Šutaj Eštok by to nechal na orgány činné v trestnom konaní.

Fico sa pýta, či má byť za idiota a povedať Slovákom, že  áno. Že keď sem ten Putin príde, tak ho na letisku chytíme, Čurilla ho dá do cely policajného zadržania a Lipšic sa o neho postará. Čo sme naozaj všetci mešuge? Samozrejme, teraz budú všetci písať, že Fico chráni Putina pred zatykačom medzinárodného súdu, hovorí. Pýtajte sa akékoľvek otázky a my budeme realisticky odpovedať. Hlas nás obvinil, že názor neposielať zbrane na Ukrajinu, lebo to nič nerieši,  je extrém. Ak nás za toto niekto  považuje za extrémistov, tak potom sme radi extrémisti. A keď je reč o Ukrajine, všimnite si, že z tých uniknutých dokumentov jednoznačne vyplýva, že realita je úplne iná, než  hovoria médiá. Keď uteká ruská armáda, tak uteká v spodnom prádle, a keď ukrajinská, tak je to taktický ústup.

Nám je jasné, že Rusko porušilo medzinárodné práva, keď vstúpilo na územie Ukrajiny. My sme sa dostali do polohy, že nám nadávajú do fašistov zato, že chceme mier. Fašista je ten, kto nenávidí iný národ. Fašista je ten, kto podporuje vojnu. Fašista je ten, kto zatvára opozíciu. Fašista zatvára ústa za iný názor. Odporúčam denníku N, nech si prečíta, čo každý deň píšu v novinách. My  zatvárame niekomu ústa alebo oni, my podporujeme vojnu, alebo oni, my zatvárame opozíciu, alebo oni, my nenávidíme iný národ, alebo oni, kladie si v závere rečnícke otázky. My máme radi aj Ukrajincov, aj Rusov. Aj Američanov máme radi, hovorí nakoniec.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik