Hlas ľudu: S Budajom je sranda
19 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Tak si to zopakujme. Maskot Novembra , ochranca LGBT komunity a medveďa bylinožravého, politický turista, Domovník, Kurič, Udavač, Eštebák, minister životného prostredia a najnovšie aj veľký DEMOKRAT a predstaviteľ politickej kultúry. To je Ján Budaj.

Krátkodobá pamäť ho neposlúcha a popletie všetko, čo sa popliesť  dá. Rád sa ukazuje v televíznych debatách. Smeráka Juraja Blanára nazýva  klonom Smeru a najnovšie už aj komunistom. V poslednej  diskusnej relácii sa  dokonca prejavil aj ako “politológ“.  S Budajom je, skrátka, sranda.

Tak sa pozrime, ako perlil v nedeľu V politike. Keďže výroky si pýtajú aj komentár, ten môj nájdete v zátvorkách.

- Pri verejných funkcionároch platí politická kultúra. (No veď vieme, vieme. Plagiátori vo vláde, eštebák vo vláde! Korupcia a zlodejstvo vo vláde! Pekná politická kultúra!)

- Znova sa vraciam k téme politická kultúra. Ja chápem, že pánu Kažimírovi sa nechce zo stoličky, má dvadsaťtisícový plat, svedčí to naozaj o politickej kultúre. (A ty si sa, Janko, odlepil od ministerskej stoličky, keď sa prevalilo, že si ako eštebák na kamarátov donášal?  No, o čom to svedčí, ty stelesnená politická kultúra a morálna čistota?!)

- Pred chvíľou ste hovorili, že štrnásť rokov ste tu vládli. (Dvanásť, opravil ho Blanár. Ale no, Janko, veď to už   vie aj malé dieťa  že dvanásť. Každý deň to vyhadzujete Smeru na oči, a ty si sa to ešte nenaučil? Môžeš si podať ruku s Remišovou. Akoby vás jedna mater mala.)

- Igor Matovič bol baranidlo proti vášmu systému zlodejstva a únosu štátu. (Ej, Janko, Janko! Zle je s tebou, keď  si  aj barana s baranidlom pletieš.)

A áno, aj v demokratickom tábore sa prejavila choroba populizmu. (Keby len populizmus! A čo vaše kádrovanie na takých a onakých, to je, myslíš, zdravé?)

- Cirkev vy neťahajte za nohy. (Veď ju len spomenul, neťahal ju ani za nohy, ani za rohy. Za nič.)

- Ja si veľmi myslím, že ešte chýbajú návrhy poslancov, kde majú byť zastávky autobusov, vlakov. ( A na lode si nezabudol? Ja len, že tie sprosté návrhy dávajú poslanci tej strany, za ktorú si sa stal ministrom. Aká strana, také návrhy. Jaj, ty už nie si OĽaNO, ty si Demokrat!)

- SNS určite nie je konkurencia pre Demokratov. Tú stranu kedysi zneužili, lebo to je historický názov, ktorý ktosi iba ukradol. Jeden prúd komunistov hovorí, že sú na prvom mieste Slováci. Druhý prúd komunistov hovorí, že sú sociálne cítiaci. Vaša strana sa zliala s SDĽ. Strana Smer je pokračovateľom KSČ a KSS. (Fíha! Toľko múdrosti na jednom mieste! Tu sa tuším zrodil nový objav! A ty čo, s  ktorou stranou si sa ty zlial? S ktorou si sa vyviezol hore, ty politológ?! A kto boli tí sviniari, čo ju zneužili? Mená nevieš?)

- Demokrati ešte žiadnu kampaň nezačali. (Čo nepovieš? A Heger nekampaňuje? Čo robil pred Národnou bankou? Čo robí na tlačovkách? Čo robí po Slovensku? Strážnu vežu roznáša?)

- Ja som presvedčený, že ani spájaniu ešte nie je koniec. (Demokrati na Slovensku, spojte sa! Spájajte sa a množte sa! Hurá, hurá, hurá! )

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Remišová nebude leštiť topánky Pellegrinimu
Aj keď jej strana už leží hore kopytami, aj keď ona sa „vyšplhala“ na prvé miesto nedôvery, Veronika drží hlavu hore. Ona nie je žiadna padavka, má svoju hrdosť. „My v strane za ľudí sa nevzdávame,“ hovorí v krátkom videu. Ale poďme od začiatku.... Čítať ďalej
18 | 04 | 2023 | Mária Škultétová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik