Ďalšia zmena v TA3 po odchode Žitnej: Dírer v novej funkcii
19 | 04 | 2023 I Ladislav Kováčik

Moderátor diskusnej relácie V politike Richard Dírer bude po novom v TA3 zastrešovať dramaturgiu spravodajstva a publicistiky.

Mediaklik informuje, že televízia TA3 v rámci svojich vnútorných zmien fungovania poverila moderátora Richarda Dírera zastrešovaním dramatugie spravodajstva a publicistiky. Dírer bude takiež aj lídrom transformačných procesov v rámci multimediálnej integrácie.

Zároveň zostane moderátorom diskusie V politike.

Richard Dírer naďalej zostáva moderátorom politickej diskusie V politike. Zároveň je lídrom transformačných procesov v rámci multimediálnej integrácie. Televízia ta3 v súčasnosti implementuje v tejto súvislosti viaceré zmeny, napríklad konvergenciu newsroomu a iné, ktoré predstavíme divákom už čoskoro,“ povedala Oľga Dúbravská, riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja Televízie TA3.

Dírer sa do TA3 vrátil v roku 2022 po dlhoročnej pauze. Kedysi v TA3 pôsobil ako moderátor a ako riaditeľ spravodajstva.

Mediaklik pripomína, že TA3 nedávno potvrdila odchod moderátorky Anky Žitnej. Dúbravská tvrdí, že dôvodom ukončenia spolupráce o Žitnou nebol rozhovor s americkým ekonómom Jeffrey Sachsom, pre ktorý začala Rada pre mediálne služby voči TA3 konanie. Žitná však v statuse na Facebooku tvrdila, že do jej autorskej slobody zasiahlo „bezdôvodné“ stiahnutie vedením vopred riadne schváleného rozhovoru s profesorom Sachsom z webu, čo podľa moderátorky spustilo sériu ďalších udalostí.

www.hlavnydennik.sk/2023/04/15/zitna-okomentovala-svoj-odchod-z-ta3-slovensky-patriot-mainstreamovi-novinari-zitna-vam-nastavuje-zrkadlo

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik