VIDEO Šutaj Eštok: IMRECZE JE ZLOČINEC! No trestné stíhanie je v nedohľadne
18 | 04 | 2023 I Diana Zaťková

Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) ľuďom pripomína to, na čo médiá mainstreamu zabúdajú, alebo úmyselne nerozvádzajú. “Imrecze je zločinec.” To “zločinec” sa akosi skrýva za označenie “kajúcnik”, a to až tak, že aj pri dôkazoch, ktoré Eštok predložil, sa orgány činné v trestnom konaní akosi zdráhajú vôbec začať v jeho prípade trestné stíhanie.

"Za každej vlády sa nájde nejaký úradník, čo sa mu máli plat a chce si nakradnúť," píše Eštok vo svojom statuse na sociálnej sieti. "Za tej bývalej to bol Imrecze. Len na daňovom úrade v Nitre si nakradol spolu s ďalším zločincom Suchobom 18 miliónov eur, ktoré má stále niekde schované. Za normálnych okolností by už bol odsúdený trikrát. Takto sa voči nemu kvôli praniu špinavých peňazí napriek mojej urgencii ešte ani nezačalo trestné stíhanie," prízvukuje hlasák.

Dôvod?

"Heger, Matovič a Lipšic sa rozhodli zlikvidovať opozíciu. Našli si pár zločincov a dali im ponuku, ktorá sa neodmieta. Vymyslíš si hocičo na politikov a nakradnutých 18 miliónov eur si nechaj. Úplne do absurdna sa to, že ide o politické procesy potvrdilo pri guvernérovi NBS," upozorňuje opozičný poslanec.

Eštok pripomína, že Peter Kažimír Imreczeho preukázateľne nechcel ako svojho nástupcu za ministra financií, lebo už vtedy asi mal informácie, že nejde o čestného človeka. "Dnes sudca Cisárik, mimoriadane blízky Lipšicovej žilinskej partii odsúdi Kažimíra od stola a bez vypočutia, len na základe ničím nepodloženého tvrdenia Imreczeho."

Podľa hlasáka takéto ohýbanie práva Slovensko od svojho vzniku ešte nezažilo. "Ale ako sa hovorí, božie mlyny melú pomaly, ale isto."

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Naďova PARTIZÁNČINA: Ani MIGy, ani peniaze! LEN VEĽKÁ HANBA
Európsky mierový nástroj (EPF – European Peace Facility) odmietol Slovensku preplatiť čiastku za dodávku stíhačiek MIG-29 a systému KUB pre Ukrajinu. Neboli a ani nie sú totiž na zozname prioritného materiálu, ktorý EPF vytvoril na základe... Čítať ďalej
18 | 04 | 2023 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik