Nicholsonová: Kažimír je ochabnutým kýpťom chobotnice
17 | 04 | 2023 I Mária Škultétyová

Pani učiteľka hovorí žiakom: „Utvorte vetu na slovo manifest.“ Prvý sa hlási Móricko. „No tak, Móricko, hovor,“ vyvolá ho pani učiteľka. Móricko sa postaví a povie: „Všetkým ženám smrdia oné, ale našej Mani fest.“

Odpusťte mi ten úvod. Ale keď počujem slovo manifest, prvé, na čo si  spomeniem, je tento vtip.

Lucia Nicholsonová predstavila svoj Manifest

Desať morálnych zásad pre členov Jablka. Za veľké prachy v Bruseli Lucia nemá čo robiť.  Nudí sa a vymýšľa sprostosti. Ináč sa to ani povedať nedá. Všetko sú to staré dobré klamstvá. Klamstvá o politickej kultúre a novej vízii slušnosti v politike. Frázy, samé frázy. Politici vpravo, v strede aj vľavo  ich majú plné huby. Na ilustráciu Luckinej politickej kultúry stačí myšlienka v titulku článku. Kažimír ako ochabnutý kýpeť chobotnice Smeru. A keď už treba na neho kydať,  lebo dnes je to in, tak pridajme ešte čosi. V predslove k Manifestu Lucia hovorí: „Manifest je naším záväzkom, že u nás nebudú žiadni kažimírovia“. Prezumpcia neviny zrejme Lucii nič nehovorí. Keď môže prezidentka, môže poverený, môže aj ona. Kopnite si, špiňte! Lebo na Slovensku je to tak.

Za tú chobotnicu si Lucia vyslúžila  len to, o čo si koledovala - aj tento komentár:

Ty pologramotná, mentálne retardovaná, politická mŕtvola, tú chobotnicu máš v prvom rade Ty v tej svojej vygumovanej makovici. Takto podľa Teba má vyzerať politická kultúra??? Ty duševne a psychicky narušená politická troska, Ty Ficovi ani politicky, ani vedomostne nesiahaš ani po členky!!! Som hlboko presvedčený, že Ty drvivej väčšine občanov Slovenskej Republiky , už nestojíš ani za oplutie!!!

Čo k tomu dodať

Hádam len toľko, že s takýmto spôsobom vyjadrovania nemusíme súhlasiť. Takúto politickú kultúru priniesli do politiky samotní politici. To, čo odznieva v parlamente, je hanbou celého národa. Politici sú buď milovaní, alebo nenávidení. A ľudia im to dávajú patrične najavo. Hoci aj v komentároch.

A dobrá správa na záver

Najnovšie sa Lucka vyjadrila,  že do volieb sa Jablko možno stiahne. Dobre robíš, Lucia, zalez do ulity a čuš tam. Takto aspoň utŕžiš menšiu hanbu ako po voľbách.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: A princezná Zuzanka v paláci plakala
A princezná Zuzanka v paláci plakala, je názor, ktorý Hlas ľudu, Mária Škultétyová, napísala pre Hlavný denník. Rumázgala o sto, dvesto. Pozerala von oknom, námestie prázdne. Národ dostal správu, že prší. Vtedy sa neradno ukazovať vonku. Lebo... Čítať ďalej
17 | 04 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik