Najobľúbenejšia zas perlí (pení)
18 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

"Takto fungujú médiá v rukách oligarchu Haščáka: Ešte aj Pellegriniho škandál chcú pripísať mne!" Sťažuje sa v statuse na sociálnej sieti ministerka Remišová, ktorá spolu s ministrom Holým obsadila posledné miesta v tabuľke z prieskumu dôveryhodnosti členov vlády.

A ide si obvyklé "svoje": "Dnes malá ochutnávka, ako štátne IT projekty riadil Peter Pellegrini z Hlasu a aké pokútne (ne)obstáravania sa robili. Na pokutách kvôli tomu prichádzajú občania o obrovské peniaze. A ako to prezentujú penťácke médiá v rukách oligarchu Haščáka? Čítajte."

Nuž, čítajte

A Veronika Remišová v citáte statusu: "Národná agentúra pre sieťové a elektronické služby (NASES) dostala obrovskú pokutu od Úradu pre verejné obstarávanie. V roku 2016, keď bol Pellegrini podpredseda vlády pre informatizáciu, na hulváta a bez verejného obstarávania podpísali zmluvu na komunikačné služby. Až 10 miliónov eur vyplatili v rokoch 2016 - 2019 dvom súkromným firmám. Teraz nám za to prišla od ÚVO obrovská pokuta, ktorú však nebude splácať Pellegrini a jeho kumpáni, ale zaplatia ju občania Slovenskej republiky.

K tomu podfuku treba prirátať 50-miliónový účet za dva utajené IT projekty, v ktorých Pellegrini a Raši tiež porušili zákonný postup. To len na margo toho, ako sa urputne už mesiace snažia médiá aj niektorí politici vyprať Pellegriniho a jeho družinu v bieliacom pracom prášku. Ale to sa skrátka nedá!"

Zakázať PENTU, médiá, občanov a všetkých okrem mňa!

"V rámci objektivity médiá finančnej skupiny Penta napísali o pokute pre NASES článok, kde je niekoľkokrát spomenuté moje meno, samozrejme aj s fotkou. A hádajte, koľkokrát je v článku meno vtedajšieho podpredsedu vlády pre informatizáciu Petra Pellegriniho, ktorý za tieto podfuky nesie zodpovednosť? Ani raz!

Veď ani nemôže byť, keď Haščákova Pluska vydáva špeciálne noviny, v ktorých ospevuje Pellegriniho, a ktoré strká ľuďom zadarmo do schránok. Proti takejto mašinérii sa ťažko bojuje - zdieľajte prosím."

Prosí Veronika Remišová v statuse na sociálnej sieti, tak zdieľame.

ČIERNA NEDEĽA! Prieskum dôveryhodnosti našej vlády: Remišovej TOTÁLNE fiasko
Situácia v Slovenskej politike je pred voľbami prakticky jasná. Zatiaľ čo Smeráci dominujú tak na úplnom chvoste tabuľky sa nachádzajú osobnosti, ktoré mali plné reči sľubov, bojovnosti proti korupcii a rečí, ktoré im zostali doteraz. Príkladom... Čítať ďalej
17 | 04 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme