Zakladateľ Front National Le Pen je v nemocnici
17 | 04 | 2023 I Ivan Brožík

Dlhoročný líder krajnej pravice vo Francúzsku Jean-Marie Le Pen bol hospitalizovaný so srdcovými problémami. Správu zverejnil rakúsky web orf.at.

94-ročný muž utrpel "ľahký srdcový infarkt," uviedli úrady včera večer. Jeho rodina a priatelia boli s ním v nemocnici a boli "znepokojení, ale pokojní", povedal Le Penovej poradca Lorrain de Saint Affrique.

Front national (FN)

V roku 1972 Le Pen založil krajne pravicovú stranu Front National (FN). Päťkrát sa uchádzal o úrad francúzskeho prezidenta. V roku 2002 sa dostal do druhého kola prezidentských volieb proti Jacquesovi Chiracovi.

Dcéra vedie otcovu stranu

V roku 2018 prišiel Le Pen aj o čestné predsedníctvo strany. Tá bola medzičasom premenovaná na Rassemblement National (nem. National Collection Movement) pod vedením jeho dcéry Marine Le Pen.

Kollár sa pustil do moderátorky: Ani vy sa NEMÁTE TAK DOBRE, ako moje deti!
Kolotoč osočovania a trápností Kollárových žien na internete má svoju dohru! Šéf parlamentu a predseda Sme rodina Boris Kollár, doslova vyletel na moderátorku politickej relácie TV JOJ Na hrane potom, čo mu položila otázku týkajúcu sa jeho... Čítať ďalej
15 | 04 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik