Video len pre silné povahy! Ohavné, kruté a zvrátené! Muži týrali labuť!
16 | 04 | 2023 I Gabriela Fedičová

Konanie mužov, na Slovensku sa nedá nazvať inak, ako ohavné, kruté a zvrátené. Môže ísť pritom o rybárov. Celú udalosť si natáčali na video, kde je vidieť, ako kruto týrajú labuť. Video sa objavilo na sociálnych sieťach. Muži stratili úctu k prírode, k živému. Labute sú na Slovensku chránené. Upozorňujeme, že video naozaj nie je vhodné pre slabé povahy. Je strašné, čoho sú ľudia schopní!

Na sociálnej sieti sa objavilo video, kde podgurážení muži, pri ktorých je dokonca vidieť nahodené udice, prilákajú labute k brehu. Jeden z nich uchmatne chránenú labuť za krk a vytiahne ju na breh,

A vtedy sa podľa nich, začína zábava, ktorú natáčajú. Ide pritom o ohavný čin, ktorý ľudia odsúdili a volajú po spravodlivosti. Prípadom sa už zaoberá Polícia Slovenskej republiky, ku ktorej sa video dostalo,

Jeden z mužov, pravdepodobne počas rybačky zdrapil za krk dôverčivú labuť a vytiahol ju na breh Dunaja.

Kamarát hlavného aktéra rovno začal labuti do zobáka liať pivo! Všetko sa malo udiať neďaleko Čunova.

Vydesenú labuť si potom ešte podávali a zjavne sa „skvelo“ bavili.

Jeden z aktérov dokonca na labuti simuloval pohlavný styk.

Ich pozornosti neušla ani vytiahnutá ryba, ktorú z brehu jeden z nich kopol späť, ako keby sa jednalo o futbalovú loptu.

ENVIROPOLÍCIA REAGUJE

V súvislosti so zverejnenými informáciami a videom na Facebooku Policajného zboru, ktoré sa v krátkom čase rozšírili medzi viac ako 200 000 ľudí, sa enviropolícii podarilo zistiť totožnosť osoby. Môžeme potvrdiť, že totožnosť osoby na videu je nám známa a rovnako je zrejmé, že zverejnené konanie je v rozpore s viacerými právnymi predpismi. V súčasnosti preverujeme všetky relevantné skutočnosti týkajúce sa zverejneného videa, uviedli na sociálnej sieti.

Verejnosti Polícia Slovenskej republiky ďakuje za pomoc. Video, ktoré zverejnili s prosbou o pomoc pri stotožnení na facebookovej stránke Polícia SR, sa v krátkom čase rozšírilo medzi viac ako 200 000 ľudí.

Polícia tiež upozorňuje, že zdieľanie podobných videí pred ich oznámením polícii však môže zmariť alebo sťažiť následné vyšetrovanie, preto prosíme verejnosť, aby v budúcnosti zasielala videá o páchaní protiprávnej činnosti súvisiacej s týraním zvierat, priamo na emailovú schránku enviropolície: [email protected].

Upozorňujeme, že video nie je vhodné pre slabšie povahy!

VIDEO: Facebook: Robo Marek

Ľudia volajú po spravodlivosti

"Nie vždy je človek človekom a zviera zvieraťom…. Veľmi smutný obraz doby," uviedla jedna z komentujúcich.

"Prepáčte, ale pán si je stále na rybačke, stačí si pozrieť jeho príbehy na FB...," uviedla ďalšia z komentujúcich.

"Jeden z nich, čo už sedel za týranie zvierat, má vraj psíka uviazaného na metrovej reťazi. Prosím, riešte aj to a pomôžte aj psíkovi," píše ďalšia pani.

"Zdravím, bolo by možné aj poinformovať bežných ľudí ako dopadol tento prípad...ďakujem," píše ďalší z komentujúcich.

"Najhoršie je to že tohto človeka niekto chráni!! Už dávno mu boli odobrané papiere a dostal sa knim znovu!!" Píše ďalší komentujúci na stránke Polície.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik